Näin onnistut painonhallinnassa ja painon ylläpitämisessä

Yksinkertaisimmillaan painonhallinta voi olla sitä, että nautit yhtä paljon kaloreita kuin kulutat. Tästä voi kuitenkin tulla liian aikaa vievää ja tieteellistä, jos kaikki syömiset pitää kirjata ylös. Tärkeämpää on pystyä luomaan terveellisiä ja tasapainoisia ruokailutottumuksia, jotka sopivat sinulle ja sinun tarpeisiisi.
On myös muistettava, että päivittäinen energiantarpeesi on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa paitsi fyysinen aktiivisuutesi, myös ikä, sukupuolesi ja painosi. Mikäli olet onnistunut pudottamaan painoa, myös tämä on muistettava ottaa huomioon.
Ravitsemusasiantuntijamme ovat luoneet sinua varten yleiseen energiantarpeeseen perustuvia ruokalistoja, joiden avulla pääset ylläpitämään ilopainoasi. Niiden avulla voit suunnitella ateriasi ja halutessasi silloin tällöin täydentää ruokavaliotasi tai korvata aterioita si Nutrilett-tuotteilla.
Helppo tapa kontrolloida kalorisaantia on nauttia yksi Nutrilett-smoothien tai patukan kiireisen päivän lounaaksi.
Voit yhdistää Nutrilett-tuotteita ruokavalioosi myös kuuriluontoisesti. Jos haluat esimerkiksi loman jälkeen pudottaa muutaman kertyneen kilon päästäksesi takaisin ilopainoosi, pystyt täydentämään tai korvaamaan osan aterioistasi Nutrilett-ateriankorvikkeilla. Myös esimerkiksi viikon VLCD-ruokavalio saattaa toimia hyvänä apuvälineenä normaaliruokavalioon palattaessa vaikkapa juhlapyhien jälkeen.
Jos haluat tarkempaa tietoa omasta energiantarpeestasi, suosittelemme keskustelemaan ravitsemusterapeutin tai lääkärin kanssa.

Muistilista painonhallintaan

  • LUO TERVEELLISIÄ JA TASAPAINOISIA RUOKAILUTOTTUMUKSIA - ÄLÄ OLE LIIAN TIUKKA ITSELLESI
  • LÖYDÄ OMA ENERGIANTARPEESI
  • VOIT KÄYTTÄÄ NUTRILETT-TUOTTEITA MYÖS KUURILUONTEISESTI
  • PYYDÄ LISÄTIETOA RAVITSEMUSTERAPEUTILTA TAI LÄÄKÄRILTÄ