Nutrilett valmentaja

Nutrilett haluaa olla tukenasi painonpudotusmatkalla. Olemme lanseeranneet Nutrilett Valmentaja -palvelun, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle lisää tietoa, tukea ja motivaatiota kohti ilopainoasi.

  • Nutrilett valmentajan ohjaus: Anna Nutrilett-valmentaja Annen opastaa sinua painonpudotusmatkallasi. Anne on tukenasi ja tavoitettavissa myös Nutrilett Pudottajat Facebook-ryhmässä. Siirry Facebook-ryhmään.
  • Nutrilett hyvinvointiluennot:  Järjestämme kerran kuukaudessa etäluennon Nutrilett Pudottajat Facebook-ryhmässä, johon pääset osallistumaan ilmaiseksi. Nutrilett-valmentaja kertoo mm. Nutrilett-metodista, VLCD-jaksosta, ja vaihtuvat aiheet antavat sinulle työkaluja painonpudotuksessa onnistumiseen ja ylläpitävät motivaatiota. Etäluentojen aikana voit esittää myös omia kysymyksiä valmentajalle chatissa. Katso Facebook-ryhmästä milloin seuraava luento pidetään. Luento on katsottavissa jälkikäteen Facebook-ryhmän sivuilla viikon ajan.
  • Videopankki: Tutusta videopankkiimme, jonne olemme yhdessä Nutrilett-valmentajan kanssa kuvanneet monia painonpudotukseen ja painonhallintaan liittyviä videoita, joista saat tarpeellista lisätietoa ja motivaatiota. Videopankista löydät myös liikepankin, jonka avulla pystyt helposti aloittamaan kotitreenit esimerkiksi VLCD-jakson päätyttyä. Videot ovat katsottavissa ilmaiseksi täältä.
  • Tuki vertaisryhmältä: Tervetuloa suljettuun Facebook-ryhmään, jossa tapaat muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä, jotka tietävät tarkalleen, miltä tuntuu ja voivat tarjota tukea matkallasi. Vertaistukiryhmän löydät täältä.

Anne

Kuusi kysymystä Nutrliett-valmentaja Annelta

Mitä on tärkeää ottaa huomioon VLCD-kuurin aikana?

Muista aloittaa valmistautuminen jo hyvissä ajoin. Kerro perheelle ja ystäville, että olet lähdössä mukaan haasteeseen. Muista siivota kaapeista kaikki herkut ja epäterveelliset ruoat. Huolehdi, että jääkaapissa on aina tuoreita vihanneksia ja muita sallittuja ruoka-aineita.

Mikä on suosikki Nutrilett-tuotteesi ja miksi?

Tykkään Nutriletin smoothiesta, erityisesti suklaa on lempimakuni. Smoothien on helppo ottaa mukaan evääksi, kun lähtee esim. harrastuksiin.

Miten motivoit valmennettaviasi laihtumaan?

Puhun omille valmennettaville aina elämäntapamuutoksesta, joka tulee pysymään koko loppuelämän. Nutrilett-haaste ja VLCD-kuuri on loistava tapa käynnistää tämä muutos, mutta tärkein työ lähtee liikkeelle, kun haaste loppuu. Uusien elämäntapojen omaksuminen vie varmasti oman aikansa, mutta ainoastaan pysyvillä muutoksilla saavutetaan pysyviä tuloksia. Arjen pienet valinnat ratkaisevat yleensä suuremman kuvan; otatko välipalaksi suklaata vai hedelmiä.

Parhaat neuvosi motivaation ylläpitämiseen VLCD-kuurin aikana?

Pysy positiivisena, muista kehua ja kiittää itseäsi onnistumisista. Puhu itsellesi kannustavasti ja näe mielessäsi onnistunut lopputulos. Jos tulee repsahduksia, se ei haittaa, vaan palaa takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan, virheestä viisastuneena. Ota itsellesi pieniä välitavoitteita ja kun pääset näihin, palkitse itsesi esim. uusilla treenivaatteilla tai hieronnalla. Mikä sinulle on motivoivin palkinto?

Terveisesi kaikille painonsa kanssa kamppaileville?

Muistakaa, että pienikin muutos on hyvä muutos! Elämäntaparemontti ei tarkoita sitä, että muutat kerralla kaiken. Se on pieniä valintoja arjessa, joiden avulla pystyt muuttamaan omia tapoja. Muutosten tekemiseen pitää antaa aikaa, jotta tulos olisi pysyvä. VLCD-kuuri on oiva keino aloittaa, mutta suurin työ tehdään sen jälkeen, ihan siinä perusarjessa. Jokainen meistä pystyy muutokseen, kun vaan motivaatio on kunnossa.

Miksi suosittelet ihmisiä liittymään Facebookin Nutrilett Pudottajat-ryhmään?

Nutrilett Facebook-ryhmässä on positiivinen henki ja siellä saa paljon vertaistukea muilta nutraajilta. Voit kysyä tuotteista, resepteistä, arjen vinkeistä yms. Myös omien kokemusten jakaminen on tärkeää. Olen mukana vastaamassa kysymyksiin ja tsemppaamassa pudottajia.