Ruokavalio-ohjelma ja ruokalistat miehelle: 3 vaihetta

Oletko juuri lopettanut VLCD-jakson (Very Low Calorie Diet) tai sinulla on vielä viikko jäljellä? Anna Nutrilett-metodiin perustuvan kolmen viikon ohjelman tarjota sinulle apua painonpudotukseen ja uuden tavoitepainosi hallintaan.

Tältä sivulta löydät kolmen viikon ruokavalio-ohjelman sekä ruokalistoja miehille. Ruokalistoista löytyvät kaikki Nutrilett-metodin kolme vaihetta, jotka käyt läpi painonpudotuksen aikana ja sen jälkeen. Nutrilett antaa sinulle apua palatessasi terveelliseen ruokavalioon painonpudotuksen jälkeen, niin että säilytät uuden saavutetun painosi.

Vaihe 1: TEHOSTARTTI  

Ruokalista 7 päivän VLCD-jaksolle (onko tähän linkkiä tai mihin linkattaisiin? sama kuin naisille) 

Aloita painonpudotus ja tee se helposti ja nopeasti. Nutrilett-metodin ensimmäinen vaihe on yhtä kuin VLCD-jakso. Tämä vaihe kestää valitsemasi ajan, kuitenkin maksimissaan kahdeksan viikkoa.  

VLCD-jakson aikana sinun tulee syödä/juoda vain Nutrilettin VLCD-pirtelöitä, VLCD-keittoja tai VLCD-merkittyjä valmisjuomia. Korvaa kaikki päivän ateriat 1–8 viikon ajan 5 VLCD-aterialla päivässä. Nutrilettin VLCD-tuotteet sisältävät kaikki päivän aikana tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet, joten on tärkeää syödä/juoda kaikki 5 ateriaa päivässä. 

Verkkokaupassamme on myös valmiita kahden ja kolmen viikon dieettipaketteja VLCD-jaksoa varten.   

Vaihe 2: TASAPAINOTUS

Laskeutuminen normaalille ruokavaliolle – Vähäkaloriset ateriat noin 2000 kaloria päivässä 

Olet selvinnyt VLCD-jakson yli, mahtavaa työtä! VLCD-jakson jälkeen on tärkeää ylläpitää kalorivajetta tavanomaiseen ruokavalioon siirtymisen helpottamiseksi. Pelkkien VLCD-tuotteiden juomisen/syömisen jälkeen saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin kehosi tottuu normaaliin ruokavalioon ja korkeampaan päivittäiseen kalorien saantiin. Tästä syystä 1–2 ateriaa päivässä vaihdetaan ateriankorvikkeisiin.   

Nutrilett-ateriankorvikkeet sisältävät kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, joita kehosi tarvitsee yhtä pääateriaa kohti. Samalla sinun on helpompi hallita päivittäistä kaloriensaantiasi, kun tiedät tarkalleen, kuinka paljon kaloreita ateriankorvike sisältää (200–250 kaloria per ateriankorvike). 

Täältä voit valita aterian korvikkeena Nutrilett-patukat tai smoothiet.

Nutrilettin päivän ruokalistan miehelle painonpudotuksen aikana löydät täältä 

Vaihe 3: YLLÄPITO

Painonhallinta  – Ateriasuunnitelma noin 2500 kaloria  

Olet nyt vaiheessa 3, joka on ruokavalio-ohjelmasi viimeinen vaihe. Päätavoitteena on nyt onnistua painonhallinnassa niin, että pysyt uudessa painossasi. Jotta voisit säilyttää uuden tavoitetun painosi, sinun pitää syödä yhtä paljon kaloreita kuin kulutat päivän aikana. Naisten keskiarvo on noin 2000 kilokaloria. Jos haluat tarkan tiedon siitä, paljonko on päivittäinen kulutuksesi, ole yhteydessä terveydenhuoltoon. 

Katso tästä päivän ruokalista miehelle painonhallintaan 

Viikonlopulle: https://www.nutrilett.fi/ruokalista-2500-kcal/  

 

Lue lisää kalorien kulutuksesta ( https://www.nutrilett.fi/kaloreiden-kulutus-montako-kaloria-kulutan/ ja https://www.nutrilett.fi/paivittaiset-kalorit-ja-kaloreiden-kulutus/) 

Suosikit