Nutrilett Challenge

Tarvitsetko lisämotivaatiota ja tukea painonpudotukseen?

Nutrilett Challenge on yhdessä toteutettava VLCD-dieetti. Dieetti kestää kolme viikkoa ja käynnistyy 8.5.2023. Sen aikana saat vinkkejä ja kannustusta suljetun Facebook-ryhmän kautta sekä Nutrilett-valmentajalta ja muilta vertaisilta. Haasteen aikana saat myös tärkeitä neuvoja ja lukuvinkkejä VLCD-dieettiisi liittyen uutiskirjeitse. Nutrilett Challenge maksaa sinulle vain tuotteiden hinnan. Ilmoittautumalla nyt mukaan saat 25 % alennuksen kaikista VLCD-tuotteista. Yhdessä saavutamme ilopainosi!

Huomioithan, että Nutrilett VLCD-tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille.

Osallistuaksesi Nutrilett Challengeen:

 • Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake
 • Osta kolmen viikon VLCD-tuotepaketti
 • Liity Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmään
Nainen juomassa Nutrilett VLCD-pirtelöä

Nutrilett Challenge -valmentajan esittely ja terveiset

Tervehdys!

Olen Sanna Tuikka alun perin Kokkolasta kotoisin ja nykyään Helsingissä asusteleva liikunta-alan yrittäjä. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja, personal trainer ja osteopaatti (AMK). Olen työskennellyt liikunta-alalla pian 10 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä, kuten ryhmäliikunnanohjaajana, fysiikkavalmentajana, yksilövalmentajana sekä testaajana. Tällä hetkellä pääpaino on yksilö- ja pienryhmävalmennuksissa sekä ryhmäliikunnan ohjaamisessa. Liikunnallisen työn lisäksi harrastan itse tavoitteellisesti voimanostoa.

Työssäni parasta on päästä työskentelemään ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja haluavat kehittyä. Oli kehitys sitten painon pudottamista, voimatasojen kasvattamista tai parempaa arjessa jaksamista. Tavoitteiden ei aina tarvitse olla vaa’alla tai mittanauhalla mitattavia, vaan myös oma parempi olo ja arjessa jaksaminen sekä kasvanut itsepystyvyyden tunne ovat tärkeitä tavoitteita, joita on hyvä pohtia omassa arjessaan. Asiakkaiden onnistumisen tunteet ovat suosikkihetkiäni valmentajana!

Tämä on ensimmäinen VLCD-dieetti, jossa olen mukana. Odotan, että pääsemme yhdessä oppimaan uutta ja vaihtamaan ajatuksia painonpudotusmatkasi seuraavassa vaiheessa. Nutrilett-haasteen aikana toimin tukenasi ja olen mukana antamassa sinulle neuvoja ja kannustusta Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmässä.

Tutustu lisää Nutrilett-valmentajaan ja lue hänen vastaukset 6 kysymykseen Tutustu lisää Nutrilett-valmentajaan ja lue hänen vastaukset 6 kysymykseen
Nutrilett Challenge -valmentaja Sanna

Lisätietoa VLCD-dieetistä

VLCD-dieetillä korvaat kaikki päivän ateriasi VLCD-tuotteilla (keitot, pirtelöt ja smoothiet). VLCD tulee sanoista very low calorie diet eli erittäin niukkaenergiainen ruokavalio. Sen tarkoituksena on pitää päivittäinen energiamäärä 600-800 kilokalorissa. VLCD-tuotteiden avulla ravintoaineiden saanti turvataan, mutta energiaa saadaan niin vähän, että elimistö on paastotilassa.

VLCD-dieetti pähkinänkuoressa:

 • Viisi (5) VLCD-ateriaa päivässä
 • VLCD-ateriat sisältävät kaikki vitamiinit, kivennäisaineet, proteiinin ja muut ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee
 • On tärkeää, että nautit joka päivä kaikki viisi annospussia, jotta elimistösi saa päivittäin kaikki tarvitsemansa välttämättömät ravintoaineet.
 • Dieetin aikana on tärkeää muistaa juoda riittävästi vettä ja muita kalorittomia nesteitä
 • Vältä raskasta liikuntaa
 • Nutrilett Challengen VLCD-dieetti kestää kolme viikkoa. Dieettiä on mahdollista jatkaa omatoimisesti maksimissaan yhteensä 8 viikkoa.
 • Nutrilett VLCD-tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille. Raskaana olevien tai imettävien naisten, nuorten tai sairaiden ei pidä käyttää tuotetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Terveiden laihduttavien ylipainoisten tai lihavien aikuisten ei pidä käyttää tuotetta yli kahdeksan viikkoa tai toistuvasti tätä lyhyempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta.
Lue lisää VLCD-dieetistä Lue lisää VLCD-dieetistä
Nutrilett VLCD-kasviskeitto

Osta tästä Nutrilett VLCD-tuotteita dieettisi ajaksi

Nutrilett Pudottajat Facebookissa

Vertaistukea sinulle, joka haluat pudottaa painoa.

Painon pudottaminen ja ihannepainossa pysyminen voi olla haastavaa. Siksi on hyvä saada tukea ja inspiraatiota muilta samassa tilanteessa olevilta. Vertaistuessa on voimaa! Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmästä löydät:

 • Vinkkejä painonpudotuksen eri vaiheisiin
 • Valmentajan neuvoja
 • Inspiraatiota
 • Roppakaupalla tsemppiä
Liity Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmään Liity Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmään
Nutrilett Pudottajat

Lue lisää VLCD-dieetistä