Nutrilett Challenge

Tarvitsetko lisämotivaatiota ja tukea painonpudotukseen?

Nutrilett Challenge on yhdessä toteutettava VLCD-dieetti. Dieetti kestää kolme viikkoa ja käynnistyy 6.5.2024. Sen aikana saat vinkkejä ja kannustusta suljetun Facebook-ryhmän kautta sekä Nutrilett-valmentajalta ja muilta vertaisilta. Haasteen aikana saat myös tärkeitä neuvoja ja lukuvinkkejä VLCD-dieettiisi liittyen uutiskirjeitse. Nutrilett Challenge maksaa sinulle vain tuotteiden hinnan. Ilmoittautumalla nyt mukaan saat 20% alennuksen kaikista VLCD-tuotteista. Yhdessä saavutamme ilopainosi!

Huomioithan, että Nutrilett VLCD-tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille.

Osallistuaksesi Nutrilett Challengeen:

 • Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake
 • Osta kolmen viikon VLCD-tuotepaketti
 • Liity Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmään
Nainen juomassa Nutrilett VLCD-pirtelöä

Nutrilett Challenge -valmentajan esittely ja terveiset

Moikka! Olen Anne Partanen, liikunta-alan yrittäjä Vantaalta.

Opiskelin Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer koulutuksen Urheiluopisto Kisakeskuksessa ja Hyvinvointivalmentajaksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa. Olen työskennellyt liikunta-alalla kohta 10 vuotta. Oma intohimoni on kestävyysurheilu, opetan vuosittain satoja ihmisiä hiihtämään ja juoksemaan. Kutsun itsenäni ”koko kansan liikuttajaksi”, en valmenna niinkään tavoitteellisia kilpaurheilijoita, vaan ihan tavallisia Matti ja Maija Meikäläisiä liikkumaan ja kehittämään omaa kuntoaan pienin askelin.

Ryhmäliikunnassa minulle on tärkeintä, että ilmapiiri on kannustava ja kaikilla on hyvä fiilis. Tekniikkaoppien avulla moni on löytänyt kestävyysurheilusta ihan uusia puolia, kun esim. hiihtäminen ei olekaan enää ”pakkopullaa” vaan kivaa ja kevyttä liikuntaa.

Omiin harrastuksiin kuuluu mm. samba ja voimailu. Näistä olen saanut hyvää vaihtelua kestävyyslajeihin. Talvella olen intohimoinen avantouimari ja järjestän Keski-Suomessa Simmarihiihto-nimisen hiihtotapahtuman. On tärkeää muistaa välillä hullutella elämässä ja osata nauraa itselleen!

Odotan mielenkiinnolla Nutrilett-hyvinvointivalmentajan työn aloittamista! Uskon, että saan omalla positiivisella ja kannustavalla asenteellani autettua Nutrilett Pudottajat-ryhmän jäseniä matkalla kohti uutta elämäntapaa. Minulta saa aina kysyä, jos jokin asia askarruttaa tai kaipaa tukea ja tsemppausta matkan varrella.

Tutustu lisää Nutrilett-valmentajaan ja lue hänen vastaukset 6 kysymykseen Tutustu lisää Nutrilett-valmentajaan ja lue hänen vastaukset 6 kysymykseen

Lisätietoa VLCD-dieetistä

VLCD-dieetillä korvaat kaikki päivän ateriasi VLCD-tuotteilla (keitot, pirtelöt ja smoothiet). VLCD tulee sanoista very low calorie diet eli erittäin niukkaenergiainen ruokavalio. Sen tarkoituksena on pitää päivittäinen energiamäärä 600-800 kilokalorissa. VLCD-tuotteiden avulla ravintoaineiden saanti turvataan, mutta energiaa saadaan niin vähän, että elimistö on paastotilassa.

VLCD-dieetti pähkinänkuoressa:

 • Viisi (5) VLCD-ateriaa päivässä
 • VLCD-ateriat sisältävät kaikki vitamiinit, kivennäisaineet, proteiinin ja muut ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee
 • On tärkeää, että nautit joka päivä kaikki viisi annospussia, jotta elimistösi saa päivittäin kaikki tarvitsemansa välttämättömät ravintoaineet.
 • Dieetin aikana on tärkeää muistaa juoda riittävästi vettä ja muita kalorittomia nesteitä
 • Vältä raskasta liikuntaa
 • Nutrilett Challengen VLCD-dieetti kestää kolme viikkoa. Dieettiä on mahdollista jatkaa omatoimisesti maksimissaan yhteensä 8 viikkoa.
 • Nutrilett VLCD-tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille. Raskaana olevien tai imettävien naisten, nuorten tai sairaiden ei pidä käyttää tuotetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Terveiden laihduttavien ylipainoisten tai lihavien aikuisten ei pidä käyttää tuotetta yli kahdeksan viikkoa tai toistuvasti tätä lyhyempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta.
Lue lisää VLCD-dieetistä Lue lisää VLCD-dieetistä
Nutrilett VLCD-kasviskeitto

Osta tästä Nutrilett VLCD-tuotteita dieettisi ajaksi

Nutrilett Pudottajat Facebookissa

Vertaistukea sinulle, joka haluat pudottaa painoa.

Painon pudottaminen ja ihannepainossa pysyminen voi olla haastavaa. Siksi on hyvä saada tukea ja inspiraatiota muilta samassa tilanteessa olevilta. Vertaistuessa on voimaa! Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmästä löydät:

 • Vinkkejä painonpudotuksen eri vaiheisiin
 • Valmentajan neuvoja
 • Inspiraatiota
 • Roppakaupalla tsemppiä
Liity Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmään Liity Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmään
Nutrilett Pudottajat

Lue lisää VLCD-dieetistä