Kuusi kysymystä Nutrilett Challenge -valmentajalle

Nutrilett Challenge -valmentaja Sanna toimii tukena, antaa neuvoja ja kannustaa Nutrilett Challengen aikana Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmässä. Alta löydät kuusi kysymystä, jotka esitimme Sannalle. Kysyimme mm. painonpudotuksesta & motivaatiosta sekä mitä kannattaa ottaa huomioon Nutrilett Challengen aikana.

Nutrilett Challenge -valmentaja Sanna

Nutrilett Challenge -valmentaja Sanna

Mitä on tärkeää ottaa huomioon Nutrilett-haasteen aikana?

Tee päätös aloittaa VLCD-dieetti ja usko sitten, että vastaat haasteeseen! Aseta itsellesi välietappeja kolmen viikon ajalle ja juhli onnistumisiasi esim. rentouttavalla saunahetkellä tai jalkakylvyllä. Kerro onnistumisistasi muille ja jos tarvitset apua, pyydä sitä rohkeasti. Hyödynnä tukiverkostoasi ja Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmää, siellä muut ymmärtävät, mitä käyt läpi.

Miksi suosittelet ihmisiä liittymään Facebookin Nutrilett Pudottajat-ryhmään?

Ryhmässä pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä valmentajalta ja keskustelemaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmän vertaistuki ja omien kokemuksien jakaminen on tärkeää. Tsempataan toisiamme ja keskustellaan avoimesti!

Mikä on suosikki Nutrilett-tuotteesi ja miksi?

Joku Nutrilettin hyvistä patukoista, joka on helppo ottaa mukaan ja syödä vaikka kesken työpäivän.

Miten motivoit valmennettaviasi laihtumaan?

Avoimella keskustelulla ja tsemppaamalla jatkamaan. Mutkia ja haastavia päiviä tulee varmasti vastaan, mutta silloin on hyvä palata muistelemaan omia motivaatiolähteitä, miksi itse haluaa laihtua.

Parhaat neuvosi motivaation ylläpitämiseen VLCD-kuurin aikana?

Luota prosessiin ja anna itsellesi aikaa. Muista omat motivaatiotekijäsi.

Terveisesi kaikille painonsa kanssa kamppaileville?

Älä luovuta, äläkä anna periksi, vaikka välillä tulisikin vaikeampia hetkiä tai niin sanottuja ”repsahduksia”. Painon pudottaminen on uuden opettelua ja siksi se voi olla aluksi haastavaa, mutta oma panostus palkitaan.

 

Sanna toimii Nutrilett-haasteen kolmeviikkoisen VLCD-dieetin aikana kuluttajien tukena ja antaa neuvoja sekä kannustusta Nutrilett Pudottajat-Facebook-ryhmässä.

Suosikit