Ruokavalio-ohjelma ja ruokalistat naiselle: 3 vaihetta

Oletko juuri lopettanut VLCD-jakson (Very Low Calorie Diet) tai sinulla on vielä viikko jäljellä? Anna Nutrilett-metodiin perustuvan kolmen viikon ohjelman tarjota sinulle apua painonpudotukseen ja uuden tavoitepainosi hallintaan. 

Tältä sivulta löydät kolmen viikon ruokavalio-ohjelman sekä ruokalistoja naisille. Ruokalistoista löytyvät kaikki Nutrilett-metodin kolme vaihetta, jotka käyt läpi painonpudotuksen aikana ja sen jälkeen. Nutrilett antaa sinulle apua palatessasi terveelliseen ruokavalioon painonpudotuksen jälkeen, niin että säilytät uuden saavutetun painosi. 

Vaihe 1: TEHOSTARTTI  

Aloita painonpudotus ja tee se helposti ja nopeasti. Nutrilett-metodin ensimmäinen vaihe on yhtä kuin VLCD-jakso. Tämä vaihe kestää valitsemasi ajan, kuitenkin maksimissaan kahdeksan viikkoa. VLCD-jakson aikana sinun tulee syödä/juoda vain Nutrilettin VLCD-pirtelöitä, VLCD-keittoja tai VLCD-merkittyjä valmisjuomia. Korvaa kaikki päivän ateriat 1–8 viikon ajan 5 VLCD-aterialla päivässä. Nutrilettin VLCD-tuotteet sisältävät kaikki päivän aikana tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet, joten on tärkeää syödä/juoda kaikki 5 ateriaa päivässä. 

Vaihe 2: TASAPAINOTUS

Laskeutuminen normaalille ruokavaliolle – Vähäkaloriset ateriat 1500 kaloria päivässä

VLCD-jakso on ohi, hienoa työtä! VLCD-jakson jälkeen on tärkeää ylläpitää kalorivajetta tavanomaiseen ruokavalioon siirtymisen helpottamiseksi. Pelkkien VLCD-tuotteiden juomisen/syömisen jälkeen saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin kehosi tottuu normaaliin ruokavalioon ja korkeampaan päivittäiseen kalorien saantiin. Tästä syystä 1–2 ateriaa päivässä vaihdetaan ateriankorvikkeisiin.   

Nutrilett-ateriankorvikkeet sisältävät kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, joita kehosi tarvitsee yhtä pääateriaa kohti. Samalla sinun on helpompi hallita päivittäistä kaloriensaantiasi, kun tiedät tarkalleen, kuinka paljon kaloreita ateriankorvike sisältää (200–250 kaloria per ateriankorvike). 

Täältä voit valita aterian korvikkeena Nutrilett-patukat tai smoothiet.

Nutrilettin päivän ruokalistan naisille painonpudotuksen aikana löydät täältä

Kasvisruokavalio: 

Kiireisille: 

Vaihe 3: YLLÄPITO

Painonhallinta  – Ateriasuunnitelma 2000 kaloria 

Nutrilett-metodin kolmas vaihe auttaa sinua ylläpitämään painoasi painonpudotuksen jälkeen. Jotta voisit säilyttää uuden tavoitetun painosi, sinun pitää syödä yhtä paljon kaloreita kuin kulutat päivän aikana. Naisten keskiarvo on noin 2000 kilokaloria. Jos haluat tarkan tiedon siitä, paljonko on päivittäinen kulutuksesi, ole yhteydessä terveydenhuoltoon.  

Nutrilettin päivän ruokalista naisille painonhallintaan

Viikonlopulle

Lue lisää kalorien kulutuksesta 

Suosikit