Aloita painonpudotus

Nutrilettilla on laaja valikoima tuotteita sekä nopeaan painonpudotukseen, että painonhallintaan. Valitse valmiiden pirtelöiden tai itse sekoittamiesi shakejen välillä. Tai miksi et kokeilla uusia herkullisia ja vähäkalorisia keittoja? Sinulle, jolla ei ole yhtä kovia painotavoitteita, hyvä patukka tai smoothie voi sopia paremmin.

  • VLCD-ateriavalmisteet sinulle, joka haluat aloittaa laihtumisen
  • Ateriakorvikkeet sinulle, joka haluat hallita painosi
Tuotteet Tuotteet
Nutrilett Pudottajat

Valitse oikea VLCD -tuote

Voit käyttää VLCD-tuotteitamme nopeaan painonpudotukseen erittäin vähäkalorisen ruokavalion avulla. VLCD-tuotteet, keitot ja pirtelöt, on kehitetty liikalihavuuden ravitsemukselliseen hoitoon, ja tuotteet varmistavat, että kehosi saa kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet päivän aikana.

VLCD-ruokavaliota on suhteellisen helppo noudattaa syömällä / juomalla 5-6 tuotetta päivässä enintään 3 viikon ajan. Voit valita pirtelöistä, keitoista ja smoothieista.

 

LUE LISÄÄ

VLCD-ruokavaliomme

Valitse sopiva ateriankorvike

Nutilettin ateriakorvikkeet ovat kehitetty antamaan sinulle tarvittava määrän energiaa ja ne sisältävät tarvittavat ravintoaineet sekä vitamiinit ja kivennäisaineet. Ateriankorvikkeita löytyy patukkoina ja smoothieina. Vaihda yksi ateria päivässä ylläpitääksesi nykyisen painon tai korvaa 2 ateriaa päivässä pudottaaksesi painoa.

LUE LISÄÄ