Näin valitset nutrilett tuotteen

Näin valitset oikeat Nutrilett VLCD -tuotteet

Pirtelöistä ja keitoista koottua ruokavaliota on suhteellisen helppo noudattaa syömällä/juomalla 5 tuotetta päivässä 1-8 viikon ajan omatoimisesti. Voit valita kaikkien keittojen ja pirtelöiden väliltä. Kaikki, mitä suuhusi laitat, on ennalta määrätty ja näin ollen vältyt kiusaukselta, koska sinun ei tarvitse mennä kauppaan ostamaan lounasta tai välipaloja. Tiedät aina, mikä on seuraava ateriasi, ja sinulla on vähemmän huolehdittavaa kiireisinä päivinä.

Pirtelöitä on saatavilla kahta eri makua: suklaa ja mansikka. Sekoitat jauheen helposti kylmään veteen Nutrilett-sekoittimessa tai lasissa ja hetkessä yksi päivän aterioistasi on valmis.

Keittovalikoimasta löytyy laaja valikoima vaihtoehtoja, mm. kermainen kasvis-, pinaatti- ja kanakeitto. VLCD-jakson aikana voi olla mukavaa kutkutella makuhermoja eri tavoin ja päästä nauttimaan välillä myös lämpimiä aterioita. Siksi keitot ovat hyvä lisä ruokavalioon.

Meillä on valikoimassamme myös valmiit VLCD-pirtelöt, jotka voi juoda suoraan tetrapakkauksesta. Tetrapakkaus on helppo ottaa mukaan minne tahansa – juoma/smoothie on valmiina, eikä sitä tarvitse sekoittaa erikseen. Makuina mm. herkullinen Cocoa & Oat, Almond Latte Ice Coffee ja Creamy Chocolate Banana.

Voit valita tuotteista juuri haluamasi yhdistelmän. VLCD tuotteet löydät täältä.

VLCD-jakson jälkeinen aika on vähintään yhtä tärkeä kuin itse dieetti, koska saavutetun painon ylläpitäminen voi olla vaikeaa, kun et enää voi juoda pirtelöä tai syödä keittoja. On erittäin tärkeää, että olet valmistautunut myös VLCD-jakson jälkeiseen elämään. Suunnittele viikkosi ja kaikki ateriasi huolella. Istu alas viikonloppuna ja kirjoita ateriasuunnitelma seuraavalle viikolle ja tee samalla ostoslista, jotta vältyt heräteostoksilta kaupassa käydessäsi.

Onnea matkaan!

VLCD-keitot

VLCD-pirtelöt

Suosikit