Valitse sopiva Nutrilett ateriankorvike tai välipala

Valitse itsellesi sopiva Nutrilett ateriankorvike

Nutrilett-ateriankorvikkeilla voit korvata joko yhden tai kaksi päivän pääateriaa. Niitä on saatavilla erilaisissa tuotemuodoissa ja mauissa, ja Nutrilettin verkkokaupasta voitkin löytää uudet suosikkisi.

Ateriankorvikkeet helpottavat painonhallintaa arjessa

Jos etsit helppoa, nopeaa ja terveellistä tapaa korvata ateria, Nutrilettin ateriankorvikepatukat ja -smoothiet  sopivat sinulle. Ne on helppo ottaa laukkuun mukaan, minne tahansa oletkin matkalla. Ne säilyvät myös helposti keittiön kaapissa tai työpöydän laatikossa. Lisäksi tiedät aina tarkalleen, paljonko saat energiaa, sillä kaikki Nutrilett-ateriankorvikkeet sisältävät 200-250 kcal.

Korvaamalla 1–2 pääateriaa päivässä Nutrilett-ateriankorvikkeilla osana vähänenergiaista ruokavaliota voit pienentää päivittäistä kalorimäärääsi. Patukat ja smoothiet sisältävät energiaa noin 200 kcal. Energian lähteenä ovat kaikki kolme energiaravintoainetta eli proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat. Lisäksi jokainen ateriankorvike sisältää noin kolmasosan päivän vitamiineista ja kivennäisaineista. Korvaamalla yhden pääaterian Nutrilett -patukalla tai -smoothiella saat siis täysipainoisen aterian ja 200 kcal energiaa. Tämä tarkoittaa, että korvaamalla kaksi ateriaa saavutat luultavimmin 500–600 kilokalorin energiavajeen riippuen tavallisten aterioittesi energiamäärästä.

Tuotteilla voit helposti korvata kiireessä nautitut epäterveelliset ateriat terveellisillä, tai muuten vain keventää ruokavaliotasi. Kokeile ateriankorvikkeita esimerkiksi kevyeksi lounaaksi kotona tai työpaikalla. Terveellisesti syöminen ja säännöllisen ateriarytmin ylläpitäminen on helpompaa kun voit kokousputkenkin keskellä kaivaa laukustasi syötävää.

Valikoimastamme löydät aterioiden korvaamiseen tarkoitettuja patukoita ja smoothieta. Tuotteita on saatavilla monta eri makua, sekä suklaakuorrutuksella että ilman – kaikkiin makumieltymyksiin. Jos sinun tekee mieli jotain hyvää, saat samalla sekä makean makuelämyksen että patukan sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet!

  • Korvaamalla 1 tai 2 ateriaa päivässä pidät kaloriensaantisi kurissa ja hallitset painoasi helposti ja tehokkaasti.
  • Tuotteet sisältävät kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee päivittäin.

Ateriankorvikkeet

Suosikit