Valitse sopiva Nutrilett ateriankorvike tai välipala

Valitse sopiva Nutrilett ateriankorvike tai välipala

Nutrilett-ateriankorvikkeilla voit korvata joko yhden tai kaksi ateriaa päivässä. Niitä on saatavilla monia erilaisia, ja täältä voitkin löytää uudet suosikkisi.

Ateriankorvikkeet

Jos etsit helppoa, nopeaa ja terveellistä ateriankorviketta, Nutrilettin ateriankorvikepatukat ja -smoothiet  sopivat sinulle. Ne on helppo ottaa laukkuun mukaan, minne tahansa oletkin matkalla, ja ne löytyvät myös helposti keittiön kaapista tai työpöydän laatikosta. Kaiken lisäksi tiedät aina tarkalleen, paljonko saat energiaa, sillä ateriankorvikkeet sisältävät 200-250 kcal. Tuotteilla voit helposti korvata epäterveelliset ateriat terveellisillä.

Ateriankorvikkeet koostuvat patukoista ja smoothiesta, joita voit käyttää korvaamaan 1-2 pääateriaa päivässä. Ne ovat täydellisiä esimerkiksi kevyeksi lounaaksi joko kotona tai työpaikalla tai kun olet matkalla kokouksesta toiseen. Nyt terveellisesti syöminen on helpompaa, sillä laukustasi löytyy aina jotain syötävää. Näin ollen vältät kaupan hyllyjen ja ravintoloiden houkutukset. Ateriankorvikkeita on saatavilla monta eri makua, sekä suklaakuorrutuksella että ilman – kaikkiin makumieltymyksiin. Jos sinun tekee mieli jotain hyvää, saat samalla sekä makean makuelämyksen että patukan sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet.

Näitä tuotteita voi myös käyttää dieetin aikana. Jos seuraat 5:2-ruokavaliota, sopivat nämä tuotteet erinomaisesti paastopäiviin, joina sinun tarvitsee laskea ruokasi sisältämät kilokalorit tarkkaan.

Välipalat

Välipala -valikoimassa on Suomessa yksi tuote, Toffee Fudge -patukka. Se soveltuu välipalaksi, kun sinulla on pieni nälkä. Sen voi yhtä hyvin nauttia myös makeanhimon yllättäessä tai kun haluat syödä jotain hyvää leffaa katsoessasi. Makoisaa toffeeta, nam!

 

Ateriankorvikepatukat ja välipalat

Suosikit