Eksoottinen ja terveellinen Teriyakilohi uunissa

Teriyakilohi

Teriyakilohi uunissa

Terveellinen ruoka, joka on saanut vaikutteita korealaisesta keittiöstä. Uunissa valmistettu teriyakilohi sweet chili -ja soijakastikkeella sekä korianterilla. Tämä herkullinen päivällinen tuo ripauksen eksotiikkaa arkipäivään ja sisältää vain 600 kaloria.

Ohjeella valmistat 2 annosta.

Valmistusaika: 00:25:00
Kalorit: 600,4

Ainesosat:

  • 300 grammaa tuoretta lohta
  • 1 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 tl valkosipulitahnaa
  • 5 grammaa chiliä
  • ½ rkl sitruunamehua
  • 5 grammaa korianteria
  • 1 dl keitettyä kvinoaa
  • 50 grammaa edamame papuja (vihreät soijapavut)
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 retiisiä
  • ½ sipuli
  • ½ lime

Tee näin: Marinadi,Annoksen valmistus:

  1. Sekoita sweet chili -kastike
  2. soijakastike
  3. valkosipulitahna
  4. hienonnettu chili ja sitruunamehu.
  5. Käytä puolet marinadista lohen marinoimiseen.
  6. Kuumenna uuni 150 asteeseen.
  7. Aseta marinoitu lohi uuniin kypsymään 20-25 minuutiksi.
  8. Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
  9. Sekoita kvinoa seesamiöljyn
  10. siivutettujen retiisien
  11. papujen
  12. hienonnetun sipulin kanssa
  13. purista joukkoon limen mehu.
  14. Mausta suolalla ja pippurilla.
  15. Ota lohi pois uunista.
  16. Kokoa annos asettamalla lohi kvinoasalaatin päälle
  17. lisää loppu marinadi ja viimeistele annos korianterilla.

Ravintosisältö:

  • Kalorit: 600,4 kcal
  • Kuituja (g): 5 g
  • Proteiinit (g): 39,1 g
  • Rasvaa (g): 32,6 g
  • Hiilihydraatit (g): 36,5 g
  • Sokerit (g): 6,6 g