Laihdutusmotivaatio toimii voimanlähteenä laihduttamisessa

Päätös terveellisemmästä elämästä, elämäntapojen muutoksesta ja laihduttamisesta voi olla helppoa tehdä, mutta motivaation ylläpitäminen voi olla vaikeampaa. Motivaatiolla on keskeinen rooli laihduttamisessa. Se toimii voiman lähteenä niin laihduttamisen aloittamisessa kuin uusien elämäntapojen ylläpitämisessäkin. Motivaatiota tarvitaan pitkin matkaa kohti uusien elämäntapojen omaksumista, kunnes saavutat laihdutustavoitteesi. Pysyvän muutoksen saavuttamiseksi oman sisäisen motivaation löytyminen on kaikkein tärkeintä. Olemme koonneet tähän artikkeliin tärkeimpiä vinkkejämme laihdutusmotivaation kehittämiseen ja ylläpitoon.  

Laihdutusmotivaation Ylläpitäminen – Asiantuntijan Vinkit

Sanotaan, että mikä tahansa dieetti laihduttaa, kun sitä vain noudattaa. Jotta dieettiä tulee noudatettua, siihen tarvitaan motivaatiota. Mitä motivaatio on ja miten sitä ylläpidetään? Siihen antaa vastauksia laillistettu ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläinen.

Laihdutusmotivaation Ylläpitäminen – 5 Yleistä vinkkiä

Sanotaan, että mikä tahansa dieetti laihduttaa, kun sitä vain noudattaa. Jotta dieettiä tulee noudatettua, siihen tarvitaan motivaatiota. Miten ylläpidät laihdutusmotivaatiotasi? Tässä viisi vinkkiä laillistettu ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläiseltä.

Laihdutusmotivaatio ja Liikunta

Laihdutuksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että löydät siihen niin suuren motivaation, että selviät yli huonoistakin päivistä. Motivaatio tulee välillä itsestään ja välillä sen etsimiseen tarvitaan työkaluja. Ohessa muutamia vinkkejä laihdutusmotivaation ylläpitämiseen. 

 

 

Suosikit