Ketopannukakut

Ketopannukakut

Pannukakut maistuvat herkullisilta aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, ja pienin muutoksin ne ovat täydellinen valinta myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle. Valmista oheisen ohjeen mukaan pannukakut ja nauti suosikkitäytteidesi kera. Ohjeesta tulee kaksi annosta, ja yksi annos sisältää 600 kaloria.

Annokset: 2
Valmistusaika: 00:10:00

Valmistusaineet:

  • 1 tl kookosöljyä
  • 2 munaa
  • 3,5 dl mantelijauhoa
  • 1,25 dl makeuttamatonta mantelimaitoa
  • 2 rkl steviaa
  • 0,5 dl maustamatonta kreikkalaista jogurttia (ei lisättyä sokeria)
  • Sokeriton ja kaloriton vaahterasiirappi

Tee näin:

  1. Sekoita stevia ja mantelijauhot keskenään. Lisää joukkoon muna ja mantelimaito ja sekoita tasaiseksi. Anna levätä muutama minuutti. Kuumenna kookosöljy paistinpannulla ja paista pannukakkuja keskilämmöllä noin kaksi minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile kreikkalaisen jogurtin ja siirapin kera.

Ravintosisältö

  • Kcal: 660,5
  • Kuitua (g): 9
  • Proteiinia (g): 27,9
  • Rasvaa (g): 56,3
  • Hiilihydraatteja (g): 9,6
  • Sokeria (g): 5,9

 

Ohje: Evelina Söderholm

Suosikit