• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
kasvispullat kikherneistä

Tämä resepti on maukkaille kasvispullille, jotka on valmistettu kikherneistä. Ne on helppo valmistaa ja paistetaan uunissa. Tarjoile kasvispullat linssipastan, punaisen peston ja rucolan kanssa saadaksesi täydellisen annoksen. Hyvää ruokahalua!

  • Annoksia 4
  • Valmistusaika 00:45:00
  • Kalorit 234

Ainesosat:

  • 1 pakkaus keitettyjä kikherneitä
  • 3 dl auringonkukansiemeniä
  • 0,75 dl psylliuminsiemenkuitua
  • 1/2 keltaista sipulia
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl Pofiber-kuitua
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Hienonna auringonkukansiemenet tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
  3. Hienonna sipuli isohkoiksi paloiksi.
  4. Lisää sipuli, kikherneet, vesi, soijakastike, suola, pippuri ja valkosipuli.
  5. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  6. Lisää psyllium- ja pofiber-kuidut ja sekoita hyvin – tarvittaessa voit vaivata käsin.
  7. Pyöritä palloiksi ja aseta leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
  8. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia, käännä pullat ja anna paistua vielä 10 minuuttia.

Annosta kohti:

Kalorit: 234,7

Kuitua (g): 16,1

Proteiinia (g): 8,9

Rasvaa (g): 11,1

Hiilihydraattia (g): 17,5

Sokeria (g): 1,6

Evelina Söderholmin resepti

Aiheeseen liittyviä artikkeleita