Intialainen kasvispata on päivällinen

Intialainen kasvispata

Tämä vegaaninen intialainen kasvispata valmistuu nopeasti ja maistuu mahtavalta. Ruoka tunnetaan nimellä Palak Chana (pinaattia ja kikherneitä) ja se tarjotaan tässä versiossa Superriisin kera, mutta muutkin riisit tietysti käyvät. Reseptistä tulee 4 annosta, ja sen valmistukseen kuluu vain 20 minuuttia.

Annokset: 4
Valmistusaika: 00:20:00
Kcal: 407,7

Ainesosat

  • 4 annosta superriisiä
  • 250 g pinaattia
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 2 tölkkiä valmiiksi keitettyjä kikherneitä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 cm tuoretta inkivääriä
  • 0
  • 5 tl chilijauhetta
  • 2 tl currya
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 sipuli

Tee näin:

  1. Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan
  2. Sillä välin: sekoita pinaatti, tomaattimurska, valkosipuli, inkivääri, chilijauhe, juustokumina ja suola tehosekoittimessa tasaiseksi
  3. Silppua sipuli, kuumenna rapsiöljy paistinpannulla ja kuullota sipulia, kunnes se saa hieman väriä
  4. Lisää pannulle pinaattisekoitus ja kikherneet
  5. Kuumenna seos
  6. Tarjoile riisin kera

Ravintoarvot per annos:

Kaloreita: 407,7

Kuitua (g): 11,4

Proteiinia (g): 19,1

Rasvaa (g): 9,8

Hiilihydraatteja (g): 57,2

Sokeria (g): 7,3

 

Reseptin loi Evelina Söderholm

Suosikit