Nutrilett-Valmentaja Anne tukenasi kolmen viikon VLCD-jaksolla

Moikka! Olen Anne Partanen, liikunta-alan yrittäjä Vantaalta.

Opiskelin Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer koulutuksen Urheiluopisto Kisakeskuksessa ja Hyvinvointivalmentajaksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa. Olen työskennellyt liikunta-alalla kohta 10 vuotta. Oma intohimoni on kestävyysurheilu, opetan vuosittain satoja ihmisiä hiihtämään ja juoksemaan. Kutsun itsenäni ”koko kansan liikuttajaksi”, en valmenna niinkään tavoitteellisia kilpaurheilijoita, vaan ihan tavallisia Matti ja Maija Meikäläisiä liikkumaan ja kehittämään omaa kuntoaan pienin askelin.

Ryhmäliikunnassa minulle on tärkeintä, että ilmapiiri on kannustava ja kaikilla on hyvä fiilis. Tekniikkaoppien avulla moni on löytänyt kestävyysurheilusta ihan uusia puolia, kun esim. hiihtäminen ei olekaan enää ”pakkopullaa” vaan kivaa ja kevyttä liikuntaa.

Omiin harrastuksiin kuuluu mm. samba ja voimailu. Näistä olen saanut hyvää vaihtelua kestävyyslajeihin. Talvella olen intohimoinen avantouimari ja järjestän Keski-Suomessa Simmarihiihto-nimisen hiihtotapahtuman. On tärkeää muistaa välillä hullutella elämässä ja osata nauraa itselleen!

Odotan mielenkiinnolla Nutrilett-hyvinvointivalmentajan työn aloittamista! Uskon, että saan omalla positiivisella ja kannustavalla asenteellani autettua Nutrilett Pudottajat-ryhmän jäseniä matkalla kohti uutta elämäntapaa. Minulta saa aina kysyä, jos jokin asia askarruttaa tai kaipaa tukea ja tsemppausta matkan varrella.