Toimitus ja palautus

On helppoa, nopeaa ja turvallista tehdä ostoksia kanssamme. Toimitusaika on tavallisesti 4-5 työpäivää. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin lomien ja myyntisesonkien (esim. Black week) aikana.

Logistiikkakumppani

Logistiikastamme huolehtii Health and Sports Nutrition Group AB, jonka varasto sijaitsee Ruotsissa.

Lähetyksen seuranta

Löydät seurantanumeron toimitusvahvistuksesta. Toimitusvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse, kun paketti lähetetään varastostamme.

Kuljetus

Eri toimitusvaihtoehtojen toimitushinta näytetään ennen maksun suorittamista kassalla, joten tiedät tarkalleen, mikä tilauksesi summa on. Muista käyttää oikeaa osoitetta ja postinumeroa toimitusosoitteessasi.

Emme toimita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille.

Posti noutopiste

Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen

Posti toimittaa pakettisi tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse ja sähköpostitse, kun paketti on noudettavissa. Pakettia säilytetään noutopisteellä 7 päivää. Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 arkipäivän sisällä.

Toimituskulut:

 • 7€ alle 59€ tilauksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin.

 

Posti kotiinkuljetus

 • Kotiinkuljetus
 • Toimitukset ma-pe klo 9-21

Saat tilauksesi kotiinkuljetettuna valitsemaasi aikaan. Posti lähettää sinulle tekstiviestin, josta saat valittua haluamasi toimitusajan kolmesta vaihtoehdosta klo 09-21 välillä. Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 arkipäivän sisällä. Valittavissa olevat toimitusajat vaihtelevat asuinpaikastasi riippuen.

Toimituskulut:

 • 9€

 

Budbee-kotiinkuljetus

 • Kotiinkuljetus
 • Toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen valittuna aikana
 • Saatavilla tietyillä alueilla, vaihtoehto näkyy kassalla, mikäli Budbee toimittaa osoitteeseesi.

Kotiinkuljetus arki-iltaisin klo 17-22.

Toimituskulut:

 • 9€

Budbee lähettää sinulle tekstiviestitse seurantalinkin, kun lähetys on saapunut lajittelukeskukselle, voit sitten valita toimitusajankohdan ja ilmoittaa tarvittaessa ovikoodin. Voit myös seurata autoa reaaliajassa vielä tarkemman toimitusajan saadaksesi. Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 arkipäivän sisällä.
Mikäli et ole kotona toimitushetkellä, saat tekstiviestitse ilmoituksen, ettei toimitus onnistunut ja voit valita uuden toimitusajan. Voit myös valita toimituksen oven ulkopuolelle, tämän vaihtoehdon löydät seurantalinkistä, jonka Budbee lähettää tekstiviestitse. Lisätietoja palvelusta löydät osoitteessa https://www.budbee.com/fi/

Budbee Box

 • 7€ alle 59€ tilauksiin.
 • 2€ yli 59€ tilauksiin.

Paketti toimitetaan Budbee Box -pakettiautomaattiin, 100% fossiilivapaasti. Saat pin-koodin tekstiviestitse, kun paketti on perillä. Normaali toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Toimitus on puutteellinen tai virheellinen

Jos olet saanut väärän tuotteen/tuotteet tai sinulta puuttuu yksi tai useampi tilausvahvistuksessasi oleva tuote, ole meihin yhteydessä sähköpostitse webshop@nutrilett.fi

Sähköpostistasi on löydyttävä seuraavat tiedot:

 • Tilausnumero
 • Puuttuvan tuotteen tuotenumero

Tämän jälkeen selvitämme, mitä on tapahtunut, ja korjaamme mahdolliset virheet

Rahtimaksut

Noutamattomista paketeista veloitetaan asiakkaalta aina 7 euron maksu (sis. ALV). Tämä maksu kattaa palautuslähetyksen. Maksu tulee suorittaa, vaikka paketti tilataan lähetettäväksi uudelleen.

Palautus

Asiakkaanamme sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä, kun saat pakettisi.

Haluatko palauttaa pakettisi? jotta:

 1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse webshop@nutrilett.fi.
 2. Asiakaspalvelumme lähettää sitten linkin toimitusetikettiin, jonka tulostat ja kiinnität palautuspakettii
 3. Paketti tulee toimittaa Postin toimituspisteeseen. (Suosittelemme, että tallennat paketin palauttamisen yhteydessä Postilta vastaanottamisi toimituskuitin. Veloitamme kiinteän 6,90 euron maksun tuotteista, joita et halua säilyttää.).

Kun olemme käsitellyt palautuksen, Klarna toimittaa sinulle päivitetyn laskun tai hyvityksen. Jos olet valinnut laskun, mutta et ole maksanut sitä, nimike poistetaan laskusta. Jos olet maksanut kortilla, Klarna ottaa sinuun yhteyttä hyvityksen vastaanottamiseksi. Hyvitys maksetaan 7–14 työpäivän kuluessa palautuksen hyväksyminen. Voit kirjautua www.klarna.fi saadaksesi päivitetyn kokonaiskuvan maksamattomista maksuista ja maksutiedoistasi.

Jotta koko summa palautetaan palautus- / peruutusoikeudella, tuote on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotit sen. Tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa. Jos alkuperäinen pakkaus on vaurioitunut, tuote katsotaan käytetyksi. Käytä palautuksessa samaa pakkausta, jossa vastaanotit lähetyksen.