Terveellinen jälkiruoka – suklaaseen dipatut mansikat kookoksella ja strösseleillä

Suklaaseen dipatut Mansikat

Terveellinen jälkiruoka – suklaaseen dipatut mansikat

Ihanat Suklaaseen dipatut Mansikat valmistuvat hetkessä ja maistuvat taivaalliselta. Suklaaseen kastetut mansikat ovat todellinen klassikko, jotka maistuvat kaikille. Ne sopivat niin romanttisen illallisen jälkiruoaksi kuin kahvipöytään tai itsensä hemmotteluun. Viimeistele suklaaseen dipatut mansikat strösseleillä, kookoksella tai pähkinärouheella.

Aineosat:

  • 1 rasia mansikoita
  • 150-200 g (sokeroimatonta) tummaa suklaata
  • 1 tl kookosöljyä

Kuorrute/pinnalle:

  • Kookoshiutaleita, rouhittuja pähkinöitä, strösseleitä

Tee näin:

  1. Sulata suklaa yhdessä kookosöljyn kanssa.
  2. Pidä mansikan kannasta kiinni ja kasta se kevyesti suklaasulaan.
  3. Aseta dipattu mansikka leivinpaperille ja ripottele päälle kookoshiutaleita, pähkinärouhetta tai strösseleitä.
  4. Nautitaan välittömästi tai siirretään rasiaan suklaan kovetettua.

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit