vegaaninen jogurtti sokeriton

Sokeriton vegaaninen jogurtti

Tällä reseptillä valmistat itse sokeritonta vegaanista jogurttia. Valmistus on todella helppoa. Voit halutessasi makeuttaa jogurtin makeutusaineella tai maustaa hedelmillä ja marjoilla. Tällä ohjeella valmistat 5 dl jogurttia.

Valmistusaika: 23:59:59
Kalorit: 19

Ainesosat:

  • 5 dl kauramaitoa
  • 2 rkl vegaanista jogurttia (soija)

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 40 asteeseen.
  2. Kuumenna kauramaito 37-asteiseksi
  3. lisää jogurtti.
  4. Kaada lasiastiaan ja anna olla uunissa 18-24 tuntia.
  5. Maista ja tarkasta
  6. että jogurtti on sopivan hapanta. Laita sitten jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
  7. Jos haluat paksumman koostumuksen
  8. voit valuttaa jogurtin suodatinpussin läpi tai lisätä sakeutusainetta.

Ravintosisältöä per dl:

Kalorit: 19

Kuitu (g): 0,5

Proteiinit (g): 0,7

Rasva (g): 1,4

Hiilihydraatit (g): 0,2

Sokeri (g): 0,2

Reseptin loi Evelina Söderholm