• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
vegaaninen jogurtti sokeriton

Tällä reseptillä valmistat itse sokeritonta vegaanista jogurttia. Valmistus on todella helppoa. Voit halutessasi makeuttaa jogurtin makeutusaineella tai maustaa hedelmillä ja marjoilla. Tällä ohjeella valmistat 5 dl jogurttia.

  • Annoksia 5 dl jogurttia
  • Valmistusaika 23:59:59
  • Kalorit 19

Ainesosat:

  • 5 dl kauramaitoa
  • 2 rkl vegaanista jogurttia (soija)

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 40 asteeseen.
  2. Kuumenna kauramaito 37-asteiseksi, lisää jogurtti.
  3. Kaada lasiastiaan ja anna olla uunissa 18-24 tuntia.
  4. Maista ja tarkasta, että jogurtti on sopivan hapanta. Laita sitten jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
  5. Jos haluat paksumman koostumuksen, voit valuttaa jogurtin suodatinpussin läpi tai lisätä sakeutusainetta.

Ravintosisältöä per dl:

Kalorit: 19

Kuitu (g): 0,5

Proteiinit (g): 0,7

Rasva (g): 1,4

Hiilihydraatit (g): 0,2

Sokeri (g): 0,2

Reseptin loi Evelina Söderholm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita