Lotta ja Nutrilett-patukka

3 helppoa vinkkiä – energiaa arkeen

Usein pienet muutokset arjen rutiineissa ovat suurimpia muutoksia, kun teet elämäntapamuutosta. Ohessa kolme yksinkertaista vinkkiä, joiden avulla saat päivääsi enemmän energiaa arkeen ja vältät turhat houkutukset ja napostelun. Myös Lotta Backlund vannoo pienien parannuksien nimeen!

Aloita aamusi hymyillen ja aamiaista syöden.

Älä unohda aamupalaa. Aamupalan syömättä jättäminen kostautuu helposti napostelulla ja ylensyönnillä myöhemmin päivällä. Etkö ehdi valmistaa aamiaista ja istua alas pöydän ääreen? Hyvänä ja raikkaana aamupalana toimii jääkaappikylmä Nutrilett-smoothie. Se on helppo napata mukaan ja nauttia vaikka matkalla töihin. Nutrilettin brändilähettilään Lotta Backlundin mielestä aamiaisen voi hyvin syödä vasta työpaikalla: pääasia on se, että ei aloita päivän puuhia tyhjällä vatsalla.

”Kaikki eivät halua syödä aamiaista heti herättyään, eikä mikään tutkimuskaan väitä, että se pitäisi juuri silloin syödä – pääasia, että sen syö jossain vaiheessa. Ellei aamiainen nappaa heti aamulla, niin syö tullessasi töihin. Itselläni se vaihtoehto on aina, koska sullon Nutrilett -juomia eri jemmoihin työpaikalla, jolloin niitä on aina saatavilla.”

Lounasaikaan proteiinia ja kasviksia.

Söitpä lounaaksi omia eväitä tai annoksen työpaikkaravintolan linjastosta, voit helposti koostaa hyvän ja terveellisen lounaan. Huolehdi vain, että lautaseltasi löytyy aina hyviä proteiinin lähteitä kuten, kanaa, tofua, kalaa sekä lisäksi runsaasti kasviksia. Voit halutessasi nauttia lounaaksi myös Nutrilettin Ateriankorvikepatukan.

Lotta Backlund antaa vinkin myös kauppojen valmiista salaattivalikoimista. ”Monissa kaupoissa on nykyään aika hyvät salaattinoutopöydät, joissa on mahdollisuus tehdä erinomaisia terveellisiä, mutta tyydyttäviä valintoja”, Lotta kiteyttää.

Iltapäivän naposteluhimo? Sinä selätät sen!

Tiedät kyllä sen tunteen: kello kolme iltapäivällä ja mielesi tekee jotain, melkein mitä vain. Tällöin kannattaa laskea kymmeneen ja juoda lasi vettä. Jos se ei auta, voit silloin tällöin syödä esimerkiksi Nutrilett Chocolate Chip Cookie-patukan. Se maistuu herkulliselta, sisältää myös proteiinia ja auttaa herkkuhimoosi. Tätä kutsumme fiksuksi valinnaksi.

Lotan bonusvinkki: Nuku tarpeeksi!

Lotta Backlund korostaa suunnitelmallisen ruokarytmin lisäksi myös unen merkitystä. Hyvät yöunet ovat kaiken jaksamisen perusta ja takaavat kirkkaan ajatuksenjuoksun – nukkumalla riittävästi varmistat, että jaksat tehdä järkeviä päätöksiä myös nälkäisenä. Pyri siis nukkumaan tarpeeksi!

Nutrilett ateriankorvikepatukat

Nutrilett ateriankorvikesmoothiet

Suosikit