• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
vegaaninen snickerskakkuresepti

Jos pidät snickersistä, tämä vegaanisen snickerskakkuresepti on sinulle napakymppi! Se on vegaaninen ja yksinkertainen raakaruoka, jonka valmistus vie noin tunnin, 30 minuuttia valmistelua ja 35 minuuttia pakastimessa ja sitten se on valmis tarjoiltavaksi! Reseptistä tulee 12 annosta.

  • Annoksia 12
  • Valmistusaika 00:30:00
  • Kalorit 280

Ainesosat

  • 36 kpl taateleita
  • 6 rkl maapähkinävoita
  • 3 rkl vegaanista vaniljaproteiinijauhetta
  • 4,5 g suolaa
  • 6 rkl vettä
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1,5 dl maapähkinöitä
  • 150 g 70 % tummaa suklaata

Tee näin

  1. Sekoita taatelit, maapähkinävoi, proteiinijauhe, suola ja vesi monitoimikoneessa tasaiseksi "toffeeksi". Laita sivuun. Jauha kaurahiutaleita monitoimikoneessa, kunnes ne ovat hienoa jauhoa. Lisää puolet toffeesta kaurahiutaleisiin ja sekoita edelleen. Levitä seos leipävuoan pohjalle leivinpaperipalan avulla ja laita pakastimeen 5 minuutiksi.
  2. Sulata suklaa. Ota pohja pois pakkasesta ja levitä toffee sen päälle ja sen päälle maapähkinät. Kaada sitten sulatettu suklaa koko kakun päälle. Laita pakastimeen 30 minuutiksi.
  3. Ota pois, leikkaa palasiksi ja tarjoile.

Ravintosisältö per annos:

Kaloreita: 280,1

Kuitua (g): 9,5

Proteiinia (g): 8,3

Rasvaa (g): 15

Hiilihydraatteja (g): 26

Sokeria (g): 17,5

Evelina derholmin laatima resepti

Aiheeseen liittyviä artikkeleita