• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Täyteläinen, mutta vähähiilihydraattinen brownie, jonka viimeistelyyn on käytetty saksanpähkinöitä.

Tällä reseptillä valmistat uskomattoman maukkaat gluteenittomat ja vähähiilihydraattiset browniet. Mantelijauhoista valmistettu gluteeniton, vähähiilihydraattinen brownie valmistuu nopeasti 20 minuutissa ja sopii täydellisesti esimerkiksi pikkumakeaksi juhlapöytään! Ohjeella valmistat 10 annosta, joten siitä riittää myös hieman isommalle vierasmäärälle – tai yhdelle henkilölle pidemmäksi aikaa!

  • Annoksia 10
  • Valmistusaika 00:20:00
  • Kalorit 151,6

Ainesosat:

  • 1 paketti mustia papuja
  • 5 kpl tuoreita taateleita
  • 75 g vegaanista margariinia (60 %)
  • 3 munaa
  • 2 maustemitallista vaniljajauhetta
  • 1 dl vähärasvaista kaakaojauhetta
  • 0,5 dl mantelijauhoa
  • 0,5 dl stevia*
  • 0,5 dl saksanpähkinöitä

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen
  2. Sekoita kaikki aineosat, lukuun ottamatta saksanpähkinöitä, yleiskoneessa taikinaksi. Jaa taikina pieneen, leivinpaperilla vuorattuun paistovuokaan. Lisää päälle saksanpähkinät.
  3. Paista n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen leikkaamista paloihin. Tarjoile!
  4. Browniet säilyvät jääkaapissa hyvänä muutaman päivän. Voit myös pakastaa ne.

Ravintosisältö:

Kaloreita: 151,6

Kuitua (g): 5,2

Proteiinia (g): 6,2

Rasvaa (g): 10,5

Hiilihydraatteja (g): 6,2

Sokeria (g): 3,2

 

*Stevia sisältää hiilihydraatteja, mutta ne eivät imeydy elimistössä

Reseptin loi Evelina Söderholm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita