Vähähiilihydraattinen ja gluteeniton puuro valmistuu mantelijauhosta. Mukavasti makua ja väriä tuovat mustikat ja mantelijauho.

Vähähiilihydraattinen puuro

Tällä reseptillä valmistat vähähiilihydraattisen ja runsasproteiinisen puuron mantelijauhosta! Se on myös gluteeniton ja sopii erinomaisesti aamupalaksi tai täyttäväksi välipalaksi. Resepti on yhdelle annokselle ja sen valmistus vie vain 5 minuuttia.

Annokset: 1
Valmistusaika: 00:05:00
Kcal: 401,9

Ainesosat:

  • 1,5 dl rasvatonta maitoa
  • 1 kananmuna
  • 4,5 rkl mantelijauhoa
  • 0,5 tl kanelia
  • 2 rkl jäisiä mustikoita
  • 0,5 maustemitallista suolaa
  • 5 kokonaista mantelia

Tee näin:

  1. Sekoita maito, mantelijauho, suola ja kaneli kattilassa
  2. Kiehauta ja ota pois levyltä
  3. Kun puuro ei enää höyryä, lisää kananmuna ja sekoita
  4. Ripottele pinnalle jäiset mustikat ja rouhitut mantelit

Ravintoarvot per annos:

Kaloreita: 401,9

Kuitua (g): 6,1

Proteiinia (g): 22

Rasvaa (g): 28,5

Hiilihydraatteja (g): 15,3

Sokeria (g): 10,6

 

Reseptin loi Evelina Söderholm

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit