• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Ruokaohje täytetylle kesäkurpitsalle, jossa jauhelihaa

Ruokaohje täytetylle kesäkurpitsalle

Vähäkalorinen ateria, joka sisältää paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja.

Aineosat:

  • 1 kesäkurpitsa
  • 170 g jauhelihaa, 14 %
  • 60 g kananmunaa
  • 10 g rucolaa
  • 10 g sriracha-kastiketta
  • 1 rkl maustesekoitusta, sokeriton – esimerkiksi grillimaustetta

Tee näin:

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen
  2. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää maustesekoitus. Anna vetäytyä
  3. Leikkaa kesäkurpitsa kahtia pituussuunnassa ja poista kurpitsan pehmeä ydin lusikalla
  4. Lisää kananmuna jauhelihan joukkoon. Täytä koverretut kurpitsat jauhelihalla.
  5. Aseta täytetyt kesäkurpitsat paistoastiaan ja anna kypsyä uunissa 30 minuutin ajan.
  6. Tarjoile rucolan ja sriracha-kastikkeen kanssa

Ravintosisältö:

Kalorit: 509

Kuitu (g): 4

Proteiini (g): 47

Rasva (g): 32

Hiilihydraatti (g): 13

Sokeri (g): 11

Ruokaohjeen on laatinut Evelina Söderholm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita