Suklainen mukikakku
30 January 2019
Updated 13 April 2022
Written by
stok
Suklainen mukikakku Toffee Fudgella
Täyttävä välipala tai jälkiruoka, joka sisältää runsaasti proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja kuin perinteinen mukikakku.
Annokset: 2
Valmistusaika: 00:01:00
Kcal: 293,6
Ainesosat:
- 1 banaani
- 1 rkl maapähkinävoita
- 1 kananmuna
- 2 tl Steviaa
- 2 rkl kaakaota
- ¼ Nutrilett Toffee Fudge -patukka
Tee näin:
- Muusaa banaani ja sekoita se yhdessä maapähkinävoin, kananmunan, Stevian ja kaakaon kanssa
- Kaada taikina kahteen mukiin tai kulhoon
- Jaa Nutrilett Toffee Fudge -patukka ja paina puolikas taikinan keskelle kuppiin
- Kuumenna mikrossa 1 minuutti täydellä
- Tarjoillaan heti
Ravintosisältö:
Kalorit: 293,6
Kuidut (g): 8,3
Proteiini (g): 17,8
Rasva (g): 16,5
Hiilihydraatit (g): 26,9
Sokeri (g): 12
Ohje laadittu yhteistyössä Evelina Söderholmin kanssa
Arviot
(0 Arvostelua)