Proteiinipizza

Proteiinipizza valmistuu tällä ohjeella nopeasti ja helposti, sillä taikinan ei tarvitse kohota. Tällä reseptillä valmistuva pizza on proteiinipitoinen ja kasvisversio. Pizzoja valmistuu kaksi. Täydellinen valinta halutessasi nauttia nopean lounaan tai päivällisen arkena ja viikonloppuna. 

Reseptin laatija: Evelina Söderholm 

Annokset: 2
Valmistusaika: 00:15:00
Kcal: 548,5

Ainesosat pizzapohjaan:

  • 250 g vähärasvaista maitorahkaa 1 %
  • 2 dl erikoisvehnäjauhoa
  • 1,5 dl kikhernejauhoa
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa

Täyte:

  • 100 g Philadelphia valkosipuli & yrtit -kevyttuorejuustoa
  • 2–3 kpl herkkusieniä
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 kourallinen babyleaf-salaattisekoitusta
  • 2 hyppysellistä chilihiutaleita

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
  3. Lisää tämän jälkeen maitorahka ja sekoita kunnolla taikinaksi.
  4. Jaa taikina kahdeksi palloksi ja painele kahdeksi pyöreäksi pizzaksi.
  5. Levitä Philadelphia-juusto ja viipaloi herkkusienet pizzojen pinnalle ja Tiputtele oliiviöljy pizzojen päälle.
  6. Paista uunin keskitasolla 15 minuutin ajan tai kunnes pizza on saanut hieman väriä.
  7. Ota pois uunista ja laita pizzan päälle babyleaf-salaattisekoitusta ja chilihiutaleet.

Ravintosisältö

Kuitua :
9,5 g
Proteiinia (g) 34,3 :
34,3 g
Rasvaa :
12,3 g
Hiilidydraatteja :
38,5 g
Sokeria :
10 g

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit