Proteiinimuffinit

Tällä proteiinimuffinien reseptillä voit valmistaa todella kermaisia muffineita, jotka sopivat nautittavaksi treenin jälkeen, välipalana tai iltapalana. Käytä vegaanista proteiinijauhetta saadaksesi vegaanisia muffineita. Reseptillä valmistuu 6 muffinia ja niiden valmistaminen kestää vain 15 minuuttia. 

Reseptin laatija: Evelina Söderholm 

Annokset: 6
Valmistusaika: 00:15:00
Kcal: 228

Ainesosat:

  • 1,5 dl bataattia (225 g)
  • 125 g mantelivoita
  • 1 dl ruskeaa kookossokeria
  • 0,75 dl (30 g) vähärasvaista kaakaota
  • 1,5 dl vaniljaproteiinijauhetta
  • 2 hyppysellistä suolaa
  • 0,5 tl kardemummaa
  • 0,5 tl kanelia

Tee näin:

  1. Kuori ja keitä bataatit. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Hienonna bataatit tasaiseksi muussiksi yleiskoneella.
  3. Sekoita tämän jälkeen bataattien joukkoon muut ainekset ja sekoita kaikki tasaiseksi taikinaksi. Kaada muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 15 minuutin ajan.
  4. Ota pois uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua. Säilytetään jääkaapissa tai pakastimessa.

Ravintosisältö

Kuitua :
6,2 g
Proteiinia :
13,6 g
Rasvaa :
13,4 g
Hiilidydraatteja :
23,9 g
Sokeria :
3,5 g

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit