Tällä proteiinimuffinien reseptillä voit valmistaa todella kermaisia muffineita, jotka sopivat nautittavaksi treenin jälkeen, välipalana tai iltapalana. Käytä vegaanista proteiinijauhetta saadaksesi vegaanisia muffineita. Reseptillä valmistuu 6 muffinia ja niiden valmistaminen kestää vain 15 minuuttia.
Reseptin laatija: Evelina Söderholm
Annokset: 6
Valmistusaika: 00:15:00
Kcal: 228
Ainesosat:
1,5 dl bataattia (225 g)
125 g mantelivoita
1 dl ruskeaa kookossokeria
0,75 dl (30 g) vähärasvaista kaakaota
1,5 dl vaniljaproteiinijauhetta
2 hyppysellistä suolaa
0,5 tl kardemummaa
0,5 tl kanelia
Tee näin:
Kuori ja keitä bataatit. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Sekoita tämän jälkeen bataattien joukkoon muut ainekset ja sekoita kaikki tasaiseksi taikinaksi. Kaada muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 15 minuutin ajan.
Ota pois uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua. Säilytetään jääkaapissa tai pakastimessa.
Ravintosisältö
Kuitua :
6,2 g
Proteiinia :
13,6 g
Rasvaa :
13,4 g
Hiilidydraatteja :
23,9 g
Sokeria :
3,5 g
Jälkiruoat
Herkuttele hyvällä omatunnolla näillä terveellisemmillä jälkkäreillä. Reseptit ovat rakennettu siten, että vaikka haluat keventää ruokavaliotasi, voit nauttia silloin tällöin myös kevyitä herkuista.