Tarjoiluehdotus: Kaksi neliönmuotoisissa lautasissa olevaa pasta-annosta

Pestopastasalaatti

Raikas pastasalaatti kevyen pestokastikkeen kera

Annokset: 4

Valmistusaineet:

  • 400 g täysjyväpennemakaronia (tai muuta täysjyväpastaa)
  • 4 broilerifileetä
  • 1 rs (300 g) vähärasvaista maitorahkaa
  • 3 rkl pestoa
  • Suolaa ja pippuria
  • Valkosipulijauhetta
  • Paprikajauhetta
  • Pakasteherneitä maun mukaan
  • Maissia maun mukaan
  • Kirsikkatomaatteja maun mukaan
  • Voita paistamiseen

Tee näin:

  1. Keitä pasta. Lisää herneet pastan joukkoon keittoajan lopulla.
  2. Paloittele broileri ja paista öljyssä ja voissa. Voit käyttää myös pelkkää öljyä, mutta paras maku syntyy voin ja öljyn yhdistelmästä. Ripottele päälle haluamiasi mausteita, esim. suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja paprikajauhetta.
  3. Anna jäähtyä hieman ja kaada ainekset kulhoon. Lisää maissia ja kirsikkatomaatteja maun mukaan.
  4. Lisää rahka ja pesto (jos haluat voimakkaamman maun käytä enemmän kuin 3 rkl pestoa) ja sekoita ainekset pastasalaatiksi.
  5. Säilyy hyvin jääkaapissa ja maistuu myös kylmänä.

 

Reseptin tekijä: Ellen Cathrine Knutsen

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit