• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Päivällisvinkki! Parsakaalipullat ja zucchinipasta

Parsakaalipullat ja zucchinipasta

Tämä päivällinen on täydellinen sinulle, joka haluat syödä enemmän kasviksia. Aterian herkulliset kasvispullat valmistetaan parsakaalista ja tarjoillaan zucchini-, eli kesäkurpitsapastan kanssa. Päivällinen on erityisen hyvä painonhallintaan ja painonpudotukseen, koska se sisältää alle 600 kaloria!

  • Annoksia
  • Valmistusaika
  • Kalorit 563,3

Aineosat:

  • 1 parsakaali
  • ½ sipuli
  • 3 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua, puristettu
  • 2 pientä kypsää avokadoa
  • 10 grammaa basilikaa
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 kesäkurpitsaa

Parsakaalipullat:

  1. Huuhtele parsakaali ja leikkaa parsakaalin kukinnot irti. Laita kukinnot, sipuli, auringonkukansiemenet, valkosipuli ja 1rkl oliiviöljyä monitoimikoneeseen. Sekoita aineosat jättäen koostumus hieman karkeaksi.
  2. Pyörittele massa palloiksi.

Avokadopesto:

  1. Laita avokado, basilika, valkosipuli, 1 rkl oliiviöljyä ja sitruunamehu monitoimikoneeseen ja sekoita kunnes koostumus on sileä.
  2. Mausta pippurilla ja suolalla.

Kesäkurpitsapasta:

  1. Keitä kattilallinen vettä ja mausta suolalla.
  2. Suikaloi kesäkurpitsa tai raasta raastinraudalla.
  3. Aseta kesäkurpitsasuikaleet veteen ja anna kiehua muutaman sekunnin
  4. Kaada kesäkurpitsasuikaleet siivilään ja anna veden valua pois
  5. Tarjoile zucchinipasta avokadopestolla ja parsakaalipullilla

Tämä terveellinen resepti sopii myös vegaaneille ja on täynnä kuituja, proteiineja ja terveellisiä rasvahappoja.

 

Ravintosisältö:

  • Kalorit: 563,3 kcal
  • Kuituja (g): 22.7 g
  • Proteiinit (g): 31.3 g
  • Rasvaa (g): 94,3 g
  • Hiilihydraatit (g): 45.8 g
  • Sokerit (g): 14.1 g

Aiheeseen liittyviä artikkeleita