• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
PAINONPUDOTUS
VINKKEJÄ JA TUKEA

Pudotetaan painoa yhdessä!

Monen mielestä painon pudottaminen on vaikeaa, samoin terveellisten elämäntapojen noudattaminen pitkällä tähtäimellä. Tällä sivulla löydät tietoa, motivaatiota ja inspiraatiota painonpudotuksen ja terveellisemmän elämäntavan saavuttamiseksi.

 

VLCD- dieetti on motivoiva ja nopea painonpudotusmenetelmä. “Painonhallinta on oman terveyden hoitamista”, sanoo ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläinen. Usein painoa pudotetaan kuitenkin yksipuolisella ruokavaliolla, josta ei saada riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita tai lihasmassan ylläpidossa välttämätöntä proteiinia. VLCD-menetelmässä asia on ratkaistu niin, että VLCD-tuotteista saa kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet.

VLCD tulee sanoista very low calorie diet eli se tarkoittaa erittäin niukkaenergiaista ruokavaliota, jonka tarkoituksena on pitää päivittäinen energiamäärä alle 800 kilokalorin. Ravintoaineiden saanti turvataan, mutta energiaa saadaan niin vähän, että ollaan paastotilassa. VLCD-menetelmä on yksi suomalaisen Aikuisten lihavuuden Käypä hoito -suosituksen hoitomuodoista.

Lue lisää VLCD- dieetistä täältä. 

Kaipaatko vaihtelua makuihin? Lue myös Nutrilett VLCD- tuunausvinkit!