• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Vegaaneille sopivan Pad Thain ohje

Pad Thain ohje

Vegaaniversio klassisesta Pad Thai -ateriasta valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta! Paljon proteiinia sisältävä vegaani Pad Thai on täydellinen ateria kasvisyöjille ja vegaaneille.

Aineosat:

  • 300 g papupastaa
  • 250 g tuorevihannessekoitus/raaka-ruoka (valmis pussi)
  • 3 rkl Rich hoisin -kastike
  • 3 rkl maapähkinävoita
  • 1 dl (40 g) maapähkinöiotä
  • Muutama korianterin varsi
  • ½ sipuli

Tee näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja anna valua
  2. Viipaloi sipuli ja rouhi pähkinät
  3. Lämmitä maapähkinävoi ja hoisin-kastike matalalla lämmöllä ja anna sulaa yhteen. Sekoita.
  4. Lisää papupasta kastikkeen joukkoon ja sekoita huolellisesti
  5. Lisää tuorevihannekset ja sipuli, sekoita ja anna lämmitä matalalla lämmöllä
  6. Viimeistele pähkinärouheella ja korianterilla
  7. Tarjoile!

Ravintosisältö:

Kalorit: 592,9

Kuitu (g): 23,9

Proteiini (g): 54,4

Rasva (g): 20,3

Hiilihydraatit (g): 45,5

Sokerit (g): 30,1

Ohjeen on laatinut Evelina Söderholm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita