Miksi pirtelöt toimivat?

Normaalin ruokavalion korvaaminen juotavilla ruokavalionkorvikkeilla ei luultavasti suurimalle osalle meistä ole se houkuttelevin, tai täydellä ymmärryksellä päätetty ruokavaliomuutos. Mutta useiden yllätykseksi painonpudotukseen suunnitellut pirtelöt tarjoavat monia etuja niin painonpudotuksen aikana kuin myös sen jälkeenkin. Tässä artikkelissa kerromme sinulle 4 hyvää syytä miksi pirtelöt toimivat.

Ensimmäisenä haluamme esittää kysymyksen: miksi pirtelöt toimivat?  Voimme varmuudella kertoa, että tuote saattaa hyvinkin olla erityisessä avainasemassa painonpudotuksen aikana tai uuden ihannepainosi ylläpitämisessä.

Hyvät tulokset nopeasti

Jos seuraat pirtelöihin perustuvan dieettiohjelman suosituksia, ja korvaat kaikki normaalit ateriat näillä tuotteilla, tulet näkemään hyvät tulokset nopeammin kuin arvaatkaan. Dieetin tarkoituksena on pudottaa päivittäinen energiansaanti normaalista 2000 – 3000 kilokalorista radikaalisti alle 800 kilokaloriin päivässä. Dieetti saa kestää omatoimisesti noudattaen korkeintaan 3 viikkoa. Huomattava kalorivaje auttaa sinua pudottamaan painoa nopeasti ja näkyvin tuloksin. Ja juurikin nopeasti näkyvät tulokset pitävät motivaatiota yllä ja auttavat jatkamaan.

Auttaa välttämään roskaruokaa

Kaloreiden rajoittaminen alle 800 kilokaloriin päivässä on erittäin vaikeaa normaalia ruokavaliota noudattaessa. Usein ainakin osa normaaleista päivän aterioista saattaa olla pikaruokaa tai helppoja valintoja, joiden sisältämät aineosat saattavat hidastaa painonpudotuksen edistymistä. Esimerkiksi ylimääräiset hiilihydraatit, joita keho ei kykene polttamaan, varastoituvat kehon rasvakudokseen ja näin ollen jarruttavat painonpudotuksen edistymistä.

Pirtelöiden avulla myös päivittäisten kaloreiden seuraaminen on helppoa, sillä jokaisessa annospussissa lukee selkeästi, kuinka monta kilokaloria se sisältää. Korvaamalla epäterveelliset ateriat pirtelöillä, saat rasvan ja sokerin sijasta tärkeitä ravintoaineita, kuten proteiineja, vitamiinit, kivennäisaineet ja kuidun – toisin sanoen kaiken, mitä kehosi tarvitsee.

Niiden käyttö on yksinkertaista

Dieetti- tai ruokavaliosuunnitelman laatiminen ja noudattaminen saattaa olla haastavaa. Kuinka paljon hiilihydraatteja voit vielä tänään syödä? Kuinka paljon proteiinia tarvitsen päivittäin? Mitkä rasvat ovat hyviä ja mitkä huonoja? Kuinka monta kilokaloria perunassa on? Aikaa vievää ja pitkäjänteisyyttä vaativaa.

Pirtelöihin perustuvaa dieettiä on helppo noudattaa ja se on helppo aloittaa. Jokainen annos sisältää sopivan määrän ravintoaineita, ja annoksen ravintoarvot vastaavat pientä normaalia ateriaa. Pirtelöiden valmistus on myös vaivatonta – Lisää pulveri 2 dl:aan kylmää vettä, sekoita ja valmista tuli!

Dieetti on lyhyt

Pelisäännöt ovat seuraavat; Korvaat kaikki päivän ateriat 2 – 3 viikon ajan pirtelöillä, joiden yhteenlaskettu päivittäinen kilokalorimäärä on noin 600 kcal. Dieetin ensimmäiset päivät saattavat tuntua vaikeilta, mutta onneksi dieetti on lyhytkestoinen. Huomioithan että yli 3 viikkoa kestävä dieetti ja dieettiin suunniteltujen tuotteiden käyttö tulee tapahtua ainoastaan lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilökunnan valvonnassa.

Lyhyen ja tehokkaan dieetin jälkeen on aika siirtyä takaisin normaaliin ruokavalioon. Ensimmäisen ja toisen viikon aikana dieetin jälkeen voit korvata 1-2 päivän aterioistasi, kuten välipalat, pirtelöillä. Näin siirtyminen takaisin normaaliin ruokavalioon tapahtuu pehmeästi. Sen jälkeen uuden tavoitepainosi ylläpitäminen voi käydä huomattavasti helpommin, jos korvaat alussa 1-2 päivän aterioistasi Nutrilett-smoothieilla tai -välipalapatukoilla. Ne ovat täydellisiä ateriankorvikkeita, joita voidaan käyttää osana vähäenergistä ruokavaliota. Pirtelöitä voit käyttää jatkossakin silloin tällöin välipaloina, jos haluat.

Pirtelöitä oikein käyttämällä painonpudotus tapahtuu turvallisesti ja helposti.

Nämä pirtelöt todellakin toimivat!

Herkulliset patukat painonhallintaan!

Suosikit