• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Vähäkalorinen resepti uunissa paistetulle kukkakaalille.

Kokeile tätä uunissa valmistettavaa kukkakaalireseptiä. Voit myös korvata kukkakaalin nauriilla tai esimerkiksi sellerillä. Tällä ohjeella valmistat yhden annoksen, jonka ravintosisältö on vain 316 kaloria. Tämä intialaistyyppinen ruoka hemmottelee makuaisteja ja tuo päivällispöytään mukavaa vaihtelua. Nautitaan joko lisukkeena tai pääateriana vähäkalorisen dieetin yhteydessä.

  • Annoksia 1
  • Valmistusaika 01:00:00
  • Kalorit 316

Aineosat:

  • 1 kukkakaalin kukinto
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 cm tuoretta inkivääriä
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 rkl karria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl vettä
  • 1 tl rypsiöljyä
  • Voit myös halutessasi käyttää tuoretta persiljaa

Tee näin:

  1. Purista valkosipuli ja raasta inkivääri. Sekoita kaikki aineosat marinadiksi. Laita koko kukkakaalin kukinto pakastepussiin ja kaada joukkoon marinadi. Anna maustua vähintään tunnin ajan, mieluiten yli yön, jos mahdollista. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
  2. Laita kukinto leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä uunissa noin 45-60 minuuttia. Viimeistele annos halutessasi tuoreella persiljalla.

Per annos:

Kalorit: 316,7

Kuitu (g): 21,1

Proteiini (g): 18,3

Rasva (g): 8,9

Hiilihydraatti (g): 55,3

Sokeri (g): 16,6

Reseptin loi Evelina Söderholm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita