ranta ja lokki

Kevyesti kesällä!

Hyvistä ruokatottumuksista on helppo lipsua lomalla. Muista kuitenkin syödä aamupala myös kesäaamuisin, näin annat aineenvaihdunnallasi tehostartin! Pidä päivisin ruokailuvälit lyhyinä ja syö kerralla pieniä annoksia, tällöin on helpompi pysyä kohtuudessa myös illallisella. Kokeile esimerkiksi Nutrilettin valmista ateriankorvikesmoothieta aamiaisena tai lounaana, se maistuu jääkaappikylmänä ihanalta!

Etenkin kuumimpina päivinä on muistettava juoda riittävästi vettä. Tylsistyttääkö tavallinen kraanavesi?  Tee oma makuvetesi lisäämällä veteen esimerkiksi sitruunaa, mansikoita, vadelmia, mustikoita, limeä, omenaa, appelsiinia tai tuoreita yrttejä kuten minttua. Näin saat raikkaan juoman lähes ilman kaloreita!
Kesä tarjoaa upean kattauksen terveellisiä ja vähäenergiaisia välipaloja. Kokeile tuoreita marjoja ja hedelmiä luonnonjogurtin tai rahkan kanssa. Myös hedelmä- ja marjasmoothiet ovat loistava vaihtoehto. Pysy kuitenkin kohtuudessa, mikäli käytät mehuja ja jogurttia smoothien pohjana, niistä tulee nopeasti paljon energiaa.

Pitkät, valoisat päivät sekä kesän antama energia kannattaa hyödyntää liikkumalla ulkoilmassa. Pyöräile, juokse, ui, kävele, souda, joogaa puistossa mikä ikinä onkaan sinulle mieluinen ja sopiva laji, on se hyvä vaihtoehto.

Kokeile kevyitä jäätelöherkkuja

Lämpimät ja aurinkoiset päivät sekä jäätelö kuuluvat yhteen. Jäätelöstä voi hyvin nauttia, kunhan pysyy kohtuudessa sekä määrän että laadun suhteen. Suuri kermajäätelötötterö suklaakastikkeella ja pähkinöillä sisältää runsaasti enemmän kaloreita kuin esimerkiksi jogurttijäätelö tai mehujää. Omatekoinen raikas jäätelöherkku syntyy helposti näin: sekoita marjoista ja hedelmistä tehosekoittimessa paksu massa. Pakasta massa mehujäämuoteissa ja saat oman herkullisen ja terveellisen jäätelön!

Täysnutraatko kesällä? Kokeile sekoittaa pirtelö tehosekoittimessa jääpalojen kanssa ja saat kuohkeamman ja raikkaamman pirtelön.

Reseptejä kevyisiin jäätelöherkkuihin - Nutrilett NiceCreamit!

Suosikit