Mitä kehossa tapahtuu käyttäessäsi ateriankorvikkeita?

Mitä kehossa tapahtuu käyttäessäsi ateriankorvikkeita?

Mitä ovat Nutrilett- ateriankorvikkeet?

On kaksi tapaa pudottaa painoa, joko syömällä vähemmän kaloreita kuin kuluttaa tai yhdistämällä kevyt ruokavalio sekä lisäämällä energiankulutusta (liikuntaa).

Käyttämällä Nutrilett- ateriankorvikkeita voit vähentää päivittäistä energian saantiasi ja laihtua. 1- 3 kg kuukaudessa on yleisesti suositeltava painonpudotustahti. Tämä saavutetaan 500 kcal päivittäisellä energiavajeella. Suositeltava kalorimäärä on tällöin 1200 – 1500 kcal/päivä naisille ja 1500-1800 miehille. Energiasta 25-35  % tulisi saada rasvoista, 40-60% hiilihydraateista ja 15-25 % proteiineista.

Mikä vaikutus Nutrilett-patukoilla ja smoothiella on painonpudotukseen?

Korvaamalla 1-2 ateriaa päivässä Nutrilett-patukoilla ja /tai smoothiella voit pienentää päivittäistä kalorimäärääsi. Patukat ja smoothiet sisältävät noin 200 kcal ja oikeassa suhteessa proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia. Korvaamalla yhden aterian Nutrilett-patukalla tai smoothiella saat siis täysipainoisen aterian mutta vain 200 kcal. Tämä tarkoittaa, että korvaamalla 2 ateriaa saavutat luultavimmin 500-600 kcal energiavajeen riippuen tavallisten aterioittesi energiamäärästä.

Kuinka hallitset painoasi pitkällä aikavälillä?

Nutrilett-patukat ja smoothiet ovat loistava keino hallita päivittäistä energiansaantiasi. Sinun tulisi kuitenkin kiinnittää huomiota myös muiden aterioidesi laatuun. Koeta valita ruokaa, josta saat hyviä kaloreita – tämä tarkoittaa runsaasti proteiinia ja kuitua sekä vähän sokeria.

Lisäksi liikunnalla on tärkeä rooli lihasmassan säilyttämisessä. Sinun ei tarvitse välttämättä rehkiä salilla, myös kävely, pyöräily, uinti ja muut liikuntamuodot ylläpitävät lihastasoasi ja samalla vilkastuttavat perusaineenvaihduntaasi. Tärkeintä on pysyä liikkeessä!

Nutrilett ateriankorvikkeet

Suosikit