kasviswokki kookosmaidolla

Kasviswokki kookosmaidolla

Tämä on resepti kasviswokista, jossa on käytetty kookosmaitoa ja runsaasti kasviksia. Se sisältää alle 600 kaloria per annnos ja reseptin ainekset riittävät 2 annokseen. Matalahiilihydraattisen wokin valmistamiseksi riisinuudelit voidaan vaihtaa papupastaan.

Annokset: 4
Valmistusaika: 00:20:00
Kcal: 592

Ainesosat:

  • ½ pakkaus kookosmaitoa, kevyt (6,7 %)
  • 2 dl maapähkinävoita, suolaton
  • 2 dl vettä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ lime
  • 1 tl sriracha-kastiketta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pakkaus riisinuudeleita
  • 2 dl edamame-papuja
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • ½ keltainen sipuli
  • 2 kpl paprikaa
  • 2 rkl keltajuurta
  • 2 dl sokeriherneitä
  • 2 tl seesaminsiemeniä
  • 1 nippu korianteria

Tee näin:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää edamame-pavut viimeisen minuutin ajaksi.
  2. Kaada siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä.
  3. Hienonna inkivääri ja valkosipuli.
  4. Sekoita kattilassa kookosmaito, maapähkinävoi, vesi, soijakastike, hienonnettu inkivääri ja valkosipuli, hunaja ja sriracha-kastike sekä purista mehu limestä.
  5. Lämmitä kastiketta miedolla lämmöllä.
  6. Suikaloi sipuli, paprika ja sokeriherneet.
  7. Lämmitä öljy wokki- tai paistinpannussa keskilämmöllä.
  8. Kuullota sipulia noin 5 minuuttia, lisää tomaatti ja paista 5 minuuttia.
  9. Lisää lämpöä ja lisää pannulle paprika ja keltajuuret, paista 2–3 minuuttia.
  10. Lisää sokeriherneet ja paista 1 minuutti.
  11. Lisää kastike ja nuudelit. Lämmitä ja tarjoile.
  12. Lisää pinnalle seesaminsiemeniä ja korianteria.

Annosta kohti:

Kalorit: 592

Kuitua (g): 8,2

Proteiinia (g): 16,6

Rasvaa (g): 24,6

Hiilihydraattia (g): 72,9

Sokeria (g): 11,9

Evelina Söderholmin resepti

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit