Kasvislasagne
16 May 2019
Updated 10 May 2023
Written by
stok
Tämä gluteeniton ja proteiinipitoinen kasvislasagne täyttää vatsan taatusti. Reseptistä tulee kaksi annosta ja se sisältää muun muassa pinaattia ja sieniä. Herkullista!
Annokset: 2
Valmistusaika: 00:30:00
Kcal: 568,1
Ainesosat:
- 1 paketti papulasagnelevyjä
- 1 paketti pakastepinaattia
- 1 paketti pakastesienisekoitusta
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- 0,5 tl valkopippuria
- 1 pieni sipuli
- 1 suuri valkosipulinkynsi
- 1 tl timjamia
- 0,5 tl muskottipähkinää
juustokastike:
- 400 g raejuustoa (0,2 % rasvaa)
- 1 kananmuna
- 0,5 dl rasvatonta maitoa
- 2 rkl hiivaa
Tee näin:
- Sulata pinaatti ja sienisekoitus. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Sekoita yhdessä kulhossa pinaatti, sienet, tomaattimurska, sipulisilppu, puristettu valkosipuli ja mausteet
- Sekoita toisessa kulhossa raejuusto, kananmuna, maito ja hiiva
- Asettele lasagnelevyt, pinaattisekoitus ja juustokastike paistonkestävään vuokaan kerroksittain. Lisää halutessasi viimeisenä kerros juustokastiketta, jotta pinta saa kauniin värin.
- Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi kevyen salaatin kera.
Ravintoarvot per annos:
Kaloreita: 568,1
Kuitua (g): 17,8
Proteiinia (g): 67,1
Rasvaa (g): 12,3
Hiilihydraattia (g): 35,3
Sokeria (g): 24
Reseptin loi Evelina Söderholm
Arviot
(0 Arvostelua)