Pinaatti-kasvislasagne sopii esimerkiksi kevyeksi lounaaksi.

Kasvislasagne

Tämä gluteeniton ja proteiinipitoinen kasvislasagne täyttää vatsan taatusti. Reseptistä tulee kaksi annosta ja se sisältää muun muassa pinaattia ja sieniä. Herkullista!

Annokset: 2
Valmistusaika: 00:30:00
Kcal: 568,1

Ainesosat:

  • 1 paketti papulasagnelevyjä
  • 1 paketti pakastepinaattia
  • 1 paketti pakastesienisekoitusta
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl valkopippuria
  • 1 pieni sipuli
  • 1 suuri valkosipulinkynsi
  • 1 tl timjamia
  • 0,5 tl muskottipähkinää

juustokastike:

  • 400 g raejuustoa (0,2 % rasvaa)
  • 1 kananmuna
  • 0,5 dl rasvatonta maitoa
  • 2 rkl hiivaa

Tee näin:

  1. Sulata pinaatti ja sienisekoitus. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Sekoita yhdessä kulhossa pinaatti, sienet, tomaattimurska, sipulisilppu, puristettu valkosipuli ja mausteet
  3. Sekoita toisessa kulhossa raejuusto, kananmuna, maito ja hiiva
  4. Asettele lasagnelevyt, pinaattisekoitus ja juustokastike paistonkestävään vuokaan kerroksittain. Lisää halutessasi viimeisenä kerros juustokastiketta, jotta pinta saa kauniin värin.
  5. Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi kevyen salaatin kera.

Ravintoarvot per annos:

Kaloreita: 568,1

Kuitua (g): 17,8

Proteiinia (g): 67,1

Rasvaa (g): 12,3

Hiilihydraattia (g): 35,3

Sokeria (g): 24

 

Reseptin loi Evelina Söderholm

Suosikit