
Kasvislasagne
Tämä gluteeniton ja proteiinipitoinen kasvislasagne täyttää vatsan taatusti. Reseptistä tulee kaksi annosta ja se sisältää muun muassa pinaattia ja sieniä. Herkullista!
Valmistusaika: 00:30:00
Kalorit: 568,1
Ainesosat:,juustokastike:
- 1 paketti papulasagnelevyjä
- 1 paketti pakastepinaattia
- 1 paketti pakastesienisekoitusta
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- 0
- 5 tl valkopippuria
- 1 pieni sipuli
- 1 suuri valkosipulinkynsi
- 1 tl timjamia
- 0
- 5 tl muskottipähkinää
- 400 g raejuustoa (0
- 2 % rasvaa)
- 1 kananmuna
Tee näin:
- Sulata pinaatti ja sienisekoitus. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Sekoita yhdessä kulhossa pinaatti
- sienet
- tomaattimurska
- sipulisilppu
- puristettu valkosipuli ja mausteet
- Sekoita toisessa kulhossa raejuusto
- kananmuna
- maito ja hiiva
- Asettele lasagnelevyt
- pinaattisekoitus ja juustokastike paistonkestävään vuokaan kerroksittain. Lisää halutessasi viimeisenä kerros juustokastiketta
- jotta pinta saa kauniin värin.
- Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi kevyen salaatin kera.
Ravintoarvot per annos:
Kaloreita: 568,1
Kuitua (g): 17,8
Proteiinia (g): 67,1
Rasvaa (g): 12,3
Hiilihydraattia (g): 35,3
Sokeria (g): 24
Reseptin loi Evelina Söderholm