Etäluento


Nutrilett-valmentaja Anne opastaa sinua painonpudotusmatkallasi. Ostamalla VLCD-tsempparin saat pääsyn kolmen viikon ajan maanantaisin järjestettävään etäluentoon muiden jäsenten kanssa. Viikottain vaihtuvat aiheet antavat sinulle työkaluja painonpudotuksessa onnistumiseen ja ylläpitävät motivaatiota. Etäluentojen aikana voit esittää myös omia kysymyksiä valmentajalle chatissa. Anne on tukenasi ja tavoitettavissa myös Nutrilett Pudottajat Facebook-ryhmässä.

VLCD-tsemppari

 • 4 viikon ohjelma (sis. valmistautuminen + 3 viikon kuuri)
 • Viikottaiset etäluennot Nutrilett-valmentajan kanssa
 • Videopankki, jossa paljon tietoa sekä liikepankki kotitreenien aloittamiseksi
 • Päivittäiset tsemppaavat tekstiviestit
 • Vinkkejä ja tietoa sähköpostitse
 • 6,90€ tai täysin ilmaiseksi 3 viikon dieettipaketin ostajalle
VLCD-tsemppari VLCD-tsemppari
VLCD-tsemppari

Me tiedämme kuinka haastavaa painon pudottaminen voi olla. VLCD-Tsemppari tarjoaa sinulle ohjausta, tukea ja kannustusta matkallasi kohti omia tavoitteitasi.
3 viikon diettipaketin tilauksen yhteydessä saat käyttöösi Nutrilettin tukipalvelumme koko kolme viikkoa kestävän VLCD-dieettisi ajaksi täysin veloituksetta.

Mitä VLCD-tsemppari pitää sisällään:

 • 4 viikon ohjelma: VLCD-tsemppari on tarkoitettu käytettäväksi 3 viikon VLCD-kuurin yhteydessä. Neljän viikon ohjelmaan kuuluu kuurille valmistautuminen sekä yhdessä VLCD-tsempparin kanssa toteutettava 3 viikon VLCD-jakso. VLCD-tsemppari on tukenasi painonpudotusmatkallasi.
 • Nutrilett-valmentajan ohjaus: Anna Nutrilett-valmentaja Annen opastaa sinua painonpudotusmatkallasi. Järjestämme viikoittaisen etäluennon, johon pääset osallistumaan muiden jäsenten kanssa. Viikottain vaihtuvat aiheet antavat sinulle työkaluja painonpudotuksessa onnistumiseen ja ylläpitävät motivaatiota. Etäluentojen aikana voit esittää myös omia kysymyksiä valmentajalle chatissa. Anne on tukenasi ja tavoitettavissa myös Nutrilett Pudottajat Facebook-ryhmässä.
 • Videopankki: VLCD-tsempparin kautta pääset sisälle videopankkiimme, jonne olemme yhdessä Nutrilett-valmentajan kanssa kuvanneet monia painonpudotukseen ja painonhallintaan liittyviä videoita, joista saat tarpeellista lisätietoa ja motivaatiota. Videopankista löydät myös liikepankin, jonka avulla pystyt helposti aloittamaan kotitreenit esimerkiksi VLCD-jakson päätyttyä.
 • Päivittäiset viestit: VLCD-tsempparin kautta saat päivittäin tekstiviestejä, jotka pitävät sinut motivoituneena koko kolmen viikon VLCD-jakson ajan. Sähköpostitse saat lisäksi lisää tietoa ja vinkkejä painonpudotukseen sekä siihe, kuinka laskeudut VLCD-kuurilta terveelliseen ruokavalioon.
 • Tuki jäsenryhmältä: Tervetuloa Tervetuloa suljettuun Facebook-ryhmään, jossa tapaat muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä. He tietävät tarkalleen, miltä tuntuu ja voivat tarjota tukea matkallasi. Nutrilett-valmentaja on myös siellä auttamassa, tukemassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Osta VLCD-tsemppari täältä.

3 viikon dieetti

Suosittuja tuotteita