• Helppoa ja hyvänmakuista
 • Turvalliset raaka-aineet
Henkilökuva: 5 naista värikkäissä jumppavaatteissa.

 

Tervetuloa Willpower-jäseneksi!

OLEMME VALMIINA AUTTAMAAN SINUA SAAVUTTAMAAN TAVOITTEESI

Ensimmäinen askel kohti kevyempää ja terveellisempää elämää on valinta, joka on tehtävä, jos tavoittelee parempaa terveyttä tai kevyempää arkea. Tiedämme, että se on monille vaikeaa. Siksi haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Willpower-ryhmässä ei ole tyhmiä kysymyksiä. Jos mietit jotakin asiaa, moni muukin varmasti pohtii parhaillaan samoja kysymyksiä.

 

MITÄ SEURAAVAKSI?

Jotta pääsisit nopeasti alkuun, on tärkeää valmistautua tekemällä muutamia konkreettisia toimenpiteitä:

 • Liity Willpower-tiimin jäseneksi Facebookissa. Siellä voit seurata kaikkea viestintäämme ja saat lisää motivaatiota sekä inspiraatiota. Ryhmässä jaetaan myös ruokaohjeita ja harjoitteluvinkkejä. Pääset ryhmän jäseneksi 24 tunnin kuluessa. Valitse ohjelma, joka sopii itsellesi parhaiten. Kaikki ohjelmat on esitelty alempana tällä sivulla. Jokainen ohjelmasivu sisältää ateria- ja harjoitusohjelmien lisäksi vinkkejä siihen, miten valmistaudut ja toteutat valitsemasi ohjelman.
 • Poista jääkaapista sellaiset ruoka-aineet, joita et saa syödä seuraavien viikkojen aikana. Näin pääset helpommin alkuun.
 • Täytä jääkaappi ja ruokakaapit ateriasuunnitelmaasi kuuluvilla ruoilla.
 • Suunnittele päiväsi etukäteen: päätä, mitä harjoituksia teet ja mitä ruokia syöt. Kunkin ohjelman omilta sivuilta voit ladata ateria- ja liikuntasuunnitelmamme.Vieläkö jokin askarruttaa? Kysy lisätietoja meiltä suoraan Facebookissa. Jos tiedät jo nyt, että haluat yksityiskohtaisemman ja yksilöllisen ravinto- ja harjoitusohjelman, joka sopii juuri sinun arkeesi, lue lisää räätälöidyistä Willpower-ratkaisuistamme. 

  Tavataan Facebookissa!

   

  Terveisin Anni

  Willpower-tiimi