• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet

Vinkkejä

Terveelliset tuotteet kulkevat helposti mukana

Nutrilett ei ole enää ainoastaan laihdutustuote – tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia terveellisiä tuotteita mukaan otettavaksi. Meillä kaikilla on kiireisiä päiviä, jolloin sekä aika että terveelliset valinnat tuntuvat vähäisiltä ja kaukaisilta.

Hyvät tavat ovat järkeviä valintoja, jotka toistuvat

Terveellisen elämäntavan salaisuus on kehittää ja ylläpitää hyviä tapoja joka päivä. Hyvät tavat ovat yksinkertaisesti järkeviä valintoja, jotka toistuvat. Ei tarvitse tehdä suurinta muutosta kerralla nähdäkseen huomattavia eroja. Käytä portaita hissin sijaan, hyppää ulos bussista pysäkkiä tai kahta aikaisemmin kuin määränpääsi on, juo iso lasillinen vettä ennen jokaista ateriaa ja pidä Nutrilett-patukka mukanasi siltä varalta, että sinulle tulee mielihaluja päivän aikana  – näin voit välttää turhia kaloreita. Nämä ovat muutamia esimerkkejä järkevistä valinnoista, joista voi helposti tulla hyviä tapoja, jos niitä toistetaan ajan mittaan – miksi et aloittaisi tänään. Tavat, joista nautit, ovat tapoja, joista pystyt pitämään kiinni!

Välipala, joka auttaa sinua läpi päivän

Nälkä sekä satunnaiset mielihalut tulevat ja menevät läpi päivän, mutta monet näistä voivat liittyä lounaan ja päivällisen välisen ajan pituuteen – etenkin, jos matka kotiin kulkee kaupan kautta. Kun edellisestä ateriasta on kulunut tunteja, verensokeri ja energia tasot ovat pohjalla, jolloin on helppo tehdä epäterveellisiä valintoja, joita ei yleensä tekisi. Nutrilettin monipuoliset tuotteet voivat olla pelastaja tällaisiin hetkiin. Pidä Nutrilett-patukka mukanasi siltä varalta, että sinulle tulee mielihaluja päivän aikana  – näin voit välttää turhia kaloreita.  Nutrilettin patukat sisältävät runsaasti lihaksille tärkeitä proteiineja. Osa niistä on myös vähäsokerisia ja yhtä patukkaa kohti energiasisällöltään 125kcal sisältäviä. Kokeile Nutrilett- patukoita seuraavan kerran, kun kello lähestyy kolmea iltapäivällä ja huomaat, että tarvitset lisää energiaa jaksaaksesi seuraavaan ateriaan.

Ruoka voi olla sekä terveellistä että maukasta

Ruoka voi olla sekä maukasta että terveellistä samaan aikaan, sinun on vain löydettävä tasapaino. Tasapaino tulee löytää etenkin pitkällä aikavälillä, mikä merkitsee valintojen tekemistä koko viikon ajan. Nutrilett.fi tarjoaa paljon tietoa ruokavaliosta ja ravitsemuksesta sekä herkullisista resepteistä, jotka tukevat tasapainon periaatteita. Meillä on innostavia reseptejä aamiaiselle, lounaalle, päivälliselle ja välipaloille ja lisää on tulossa!

Aktiivisuutta läpi koko päivän

Aktiivisuus ei ole vain raskasta treenaamista, edistystä ja selfieitä kuntosalilla, se on pysymistä aktiivisena läpi koko päivän. Useat ovat yhtä mieltä siitä, että 30 minuuttia aktiivisuutta päivittäin on minimivaatimus. Sen lisäksi, että harjoittelusta saa selkeitä hyötyjä kehittymisen ja kalorien polton myötä, aktiivisuus antaa myös sekä henkistä että fyysistä lisävirtaa.  Saadakseen lisävirtaa ei tarvitse tehdä mitään kohtuutonta- lähtemällä ulos ja tekemällä jotain päivän aikana riittää. Pyöräile töihin, lähde kävelylle naapurustoon ja kuuntele samalla äänikirjaa tai kutsu ystäviäsi kesällä pelaamaan pelejä puistoon. Mahdollisuuksia on loputtomasti!