vegaaninen banaanikakkuresepti

Vegaaninen banaanikakku

Tässä vegaanisen banaanikakun ohjeessa on vain vähän kaloreita. Sitä voidaan syödä sellaisenaan tai vaikka vegaanisen kerman tai itsetehdyn nicecreamin kera. Täydellinen, jos olet kutsunut ystäviä illalliselle tai kahville ja kakulle. Reseptistä tulee 8 palaa kakkua.

Annokset: 8
Valmistusaika: 00:50:00
Kcal: 104,7

Ainesosat

  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 2 banaania
  • 1 kuppi täysjyväjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0
  • 5 tl kanelia
  • 0
  • 5 tl kardemummaa

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki kuivat ainesosat monitoimikoneessa, kunnes kaurahiutaleet ovat hienontuneet jauhoksi. Lisää sitten banaani ja omenasose.
  3. Sekoita, kunnes olet saanut aikaan tasaisen taikinan. Kaada voideltuun vuokaan. Voit halutessasi koristella banaaniviipaleilla. Paista uunin keskiosassa 50 minuuttia.
  4. Ota ulos, anna jäähtyä hieman ja tarjoile.

Ravintosisältö per annos:

Kaloreita: 104,7

Kuitua (g): 3

Proteiinia (g): 2,8

Rasvaa (g): 1,4

Hiilihydraatteja (g): 20,5

Sokeria (g): 5,6

Evelina derholmin laatima resepti

Suosikit