• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
vegaaninen banaanikakkuresepti

Tässä vegaanisen banaanikakun ohjeessa on vain vähän kaloreita. Sitä voidaan syödä sellaisenaan tai vaikka vegaanisen kerman tai itsetehdyn nicecreamin kera. Täydellinen, jos olet kutsunut ystäviä illalliselle tai kahville ja kakulle. Reseptistä tulee 8 palaa kakkua.

  • Annoksia 8
  • Valmistusaika 00:50:00
  • Kalorit 104,7

Ainesosat

  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 2 banaania
  • 1 kuppi täysjyväjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl kanelia
  • 0,5 tl kardemummaa
  • 1 dl omenasosetta (100 % omenaa)
  • 1 rkl erytritoli makeutusainetta (esim. sukrin melis)

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki kuivat ainesosat monitoimikoneessa, kunnes kaurahiutaleet ovat hienontuneet jauhoksi. Lisää sitten banaani ja omenasose.
  3. Sekoita, kunnes olet saanut aikaan tasaisen taikinan. Kaada voideltuun vuokaan. Voit halutessasi koristella banaaniviipaleilla. Paista uunin keskiosassa 50 minuuttia.
  4. Ota ulos, anna jäähtyä hieman ja tarjoile.

Ravintosisältö per annos:

Kaloreita: 104,7

Kuitua (g): 3

Proteiinia (g): 2,8

Rasvaa (g): 1,4

Hiilihydraatteja (g): 20,5

Sokeria (g): 5,6

Evelina derholmin laatima resepti

Aiheeseen liittyviä artikkeleita