• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Nutrilett VLCD -suklaapirtelö

Tämän kategorian tuotteet ovat tuotteita, joilla saat hyvän spurtin painonpudotuksen aloitukseen VLCD-dieetin (Very Low Calori Diet) avulla. Nutrilett VLCD -tuotteet on mitoitettu siten, että saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja mineraalit joka päivä tämän dieetin aikana.

Lue lisää VLCD-jaksosta täältä

Pirtelöistä ja keitoista koottua ruokavaliota on suhteellisen helppo noudattaa syömällä/juomalla 5 tuotetta päivässä jopa 3 viikon ajan ilman lääkärin konsultointia. Voit valita kaikkien keittojen ja pirtelöiden väliltä. Kaikki, mitä suuhusi laitat, on ennalta määrätty ja näin ollen vältyt kiusaukselta, koska sinun ei tarvitse mennä kauppaan ostamaan lounasta tai välipaloja. Tiedät aina, mikä on seuraava ateriasi, ja sinulla on vähemmän huolehdittavaa kiireisinä päivinä.

Pirtelöitä on saatavilla kolmea eri makua: suklaa, mansikka ja vadelmarahka. Sekoitat jauheen helposti kylmään veteen Nutrilett-sekoittimessa tai lasissa ja hetkessä yksi päivän aterioistasi on valmis.

Keittovalikoimasta löytyy kermainen kasvis- tai kanakeitto. VLCD-jakson aikana voi olla mukavaa kutkutella makuhermoja eri tavoin ja päästä nauttimaan välillä myös lämpimiä aterioita. Siksi keitot ovat hyvä lisä ruokavalioon.

Meillä on valikoimassamme myös suklaakaurapirtelö, joka voidaan juoda suoraan tölkistä. Siinä maistuu pehmeä suklaa ja se on helppo ottaa mukaan minne tahansa, koska sitä ei tarvitse sekoittaa erikseen.

Voit valita tuotteista juuri haluamasi yhdistelmän. VLCD tuotteet löydät täältä.

VLCD-jakson jälkeinen aika on vähintään yhtä tärkeä kuin itse dieetti, koska laihtumisen ylläpitäminen voi olla vaikeaa, kun et enää voi juoda pirtelöä tai syödä keittoja. On erittäin tärkeää, että olet valmistautunut myös VLCD-jakson jälkeiseen elämään. Suunnittele viikkosi ja kaikki ateriasi huolella. Istu alas viikonloppuna ja kirjoita ateriasuunnitelma seuraavalle viikolle ja tee samalla ostoslista, jotta vältyt heräteostoksilta kaupassa käydessäsi.

Onnea matkaan!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita