• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
pannukakkujauhe smart living by nutrilett

Jos haluat noudattaa terveellistä ruokavaliota, joka sisältää tuotteita, joissa on luonnollisia ainesosia, Nutrilettin Smart Living on hyvä alku. Valittavana on useita tuotteita, joten saat maistaa erilaisia makuja.

Smart Living by Nutrilett

Tämän tuoteperheen tuotteet tekevät jokapäiväisestä elämästäsi helppoa: ne on helppo valmistaa ja voit helposti laskea myös tuotteista saatavat kilokalorit. Näistä tuotteista saat esimerkiksi aamiaisen tai pienen välipalan iltapäivälle.

Lämpimään veteen sekoitettavissa, nopeasti valmistuvissa kaurapuuroissa makuina ovat vadelma ja banaani. Puuroon voit halutessasi sekoittaa mitä tahansa, hedelmiä ja marjoja tai esimerkiksi maapähkinävoita. Puuro antaa sinulle hyvän startin päivään tai tarvitsemasi energia-annoksen lounaalla. Ota hetki itsellesi ja syö se rauhassa kotona aamulla tai ota se mukaasi ja syö bussissa matkalla töihin.

Myös pannukakut on helppo valmistaa. Pannukakut ovat oivallinen viikonloppuaamun aamiainen koko perheelle. Päälle voit ripotella herkkuja, kuten marjoja, kermaa, suklaakastiketta tai siirappia. Tietysti pannukakkuja voi nauttia myös itsekseen hillon tai muun herkullisen kera.

Lopuksi haluamme esitellä pähkinäpatukan, joka kulkee mukanasi laukussa minne tahansa. Jos olet nälkäinen päivän päätteeksi tai matkalla kokoukseen, sinulla on aina patukka käden ulottuvillasi. Näin vältyt epäterveellisiltä välipala-ansoilta. Pähkinäpatukka sopii myös esimerkiksi smoothie-kulhojen tai jogurtin päälle murusteltavaksi.

Nutrilettin Smart Living -tuotteiden avulla on helppo valita terveellisiä vaihtoehtoja kiireisessä arjessa ja muistuttaa itseään siitä, että myös terveellinen voi maistua hyvältä. Jos yrität päästä eroon epäterveellisistä tottumuksistasi, nämä tuotteet helpottavat sinua oikealla tavalla auttamalla sinua tekemään oikeita valintoja. Kaikki tuotteet ovat runsaskuituisia. Lisäksi kaurapuurot ovat runsasproteiinisia ja patukka proteiinin lähde.

Maista tuotteita ja löydä suosikkisi, joilla voit herkutella nälän yllättäessä!

Smart Living by Nutrilett -tuotteet

Aiheeseen liittyviä artikkeleita