Mantelijauhoista valmistettu vähähiilihydraattinen muffinssi on gluteeniton ja maustettu appelsiinilla.

Vähähiilihydraattinen muffinssi

Vähähiilihydraattinen muffinssi, jonka valmistuksessa on käytetty mantelijauhoja, sopii myös keliaakikoille. Tämä gluteeniton muffinssiohje on myös erittäin proteiinipitoinen. Tällä ohjeella valmistat kahdeksan annosta, ja valmistusaika on vaivaiset puolituntia!

Annokset: 8
Valmistusaika: 00:35:00
Kcal: 190,4

Ainesosat:

  • 3 munaa
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 3,5 dl mantelijauhoja
  • 1 dl stevia-makeutusainetta
  • 1,5 tl appelsiinia
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 1,5 mm suolaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen
  2. Sekoita munat ja turkkilainen jogurtti tasaiseksi taikinaksi
  3. Raasta appelsiininkuori ja lisää taikinaan. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita
  4. Jaa taikina muffinssivuokiin
  5. Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia
  6. Ota uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua
  7. Voidaan pakastaa

Ravintosisältö:

Kalorit: 190,4

Kuitu (g): 2,1

Proteiini (g): 8

Rasva (g): 15,4

Hiilihydraatit (g): 5

Sokeri (g): 2,3

Reseptin loi Evelina Söderholm

Arviot

(0 Arvostelua)
Arvostelusi

Suosikit