• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet

Willpower-tiimissä sinua palvelee personal trainer ja liikuntajaneuvoja Anni Vallius. Hän on viihtynyt liikunta-alalla erilaisissa työtehtävissä jo vuodesta 2006 ja nykyään toimii päätyökseen Personal Trainerina. Hän haluaa työssään inspiroida ja motivoida ihmisiä treenaamaan monipuolisesti, syömään terveellisesti ja voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Willpower-jäsenille hän tulee jakamaan erilaisia treeni-, hyvinvointi- sekä ravintovinkkejä.

1. Mistä palosi liikkumiseen tulee?

Oma tavoitteeni on pysyä henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa, sekä oppia liikunnasta ja hyvinvoinnista kokoajan uutta itseäni ja asiakkaitani varten. Itsensä ylittäminen, oli sitten kyse minusta tai asiakkaastani, motivoi suuresti.
Kuitenkin se ihana olo, joka tulee jokaisen treenikerran jälkeen, oli se sitten pitkä kävelylenkki tai lyhyt ja ytimekäs HIIT treeni, antaa energiaa pitää itsensä liikkeessä päivittäin.

2. Suosikki treeniliikeesi?

Pidän liikkeistä jotka kuormittavat useampaa lihasta samanaikaisesti ja kehittävät monta eri osa-aluetta kuten mm. voimaa, lihas- ja aerobistakuntoa, liikkuvuutta sekä tasapainoa. Oman kehonpainolla tai kahvakuulalla pystyy tehdä ajasta ja paikasta riippumatta tehokkaan treenin johon ei helposti kyllästy, koska liikevaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on niin paljon. Myös keskivartalo tulee hyvin mukaan näissä liikkeissä ja sen vahvistaminen on todella tärkeää, koska kaikki lähtee coresta!

Esimerkiksi burpee (yleisliike) on rankka ja kokonaisvaltainen harjoite, joka vaikuttaa tehokkaasti moniin lihasryhmiin ja saa kunnolla hien pintaan.

3. Liikuntafilosofiasi?

Oman liikuntafilosofiani mukaan, kaikkien tulisi löytyää se oma tapa liikkua ja saada liikunta mukaan arkeen miellyttävänä ja innostavana asiana.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita