• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Maukas ja terveellinen Sushi kukkakaaliriisillä

Tämä, astetta terveellisempi japanilainen ruoka, on valloittanut monet suomalaiset herkullisella maullaan. Erittäin kuitupitoinen ja eksoottinen ruoka tekee sushilla herkuttelusta entistä terveellisempää. Sushi mangolla, porkkanoilla ja kurkulla sisältää vain 600 kaloria.

Ohjeella valmistat 2 annosta.

 

Aineosat:

  • 1 kukkakaali (kukinto-osa)
  • 50 grammaa tuorejuustoa (Philadelphia Classic)
  • 2 rkl riisietikka
  • 150 grammaa savustettua lohta
  • 1/2 kypsä mango
  • 1 porkkana
  • 100 grammaa kurkkua
  • 1 avokado
  • 1 dl soijakastiketta
  • 1 rkl Sambal Oelek -chilikastiketta

 

Tee näin:

  • Hienonna kukkakaali monitoimikoneessa.
  • Käytä raastettu kukkakaali keitetyssä suolavedessä muutaman sekunnin ajan.
  • Kaada vesi siivilän läpi.
  • Anna kaiken veden valua pois ja malta kukkakaaliraasteen jäähtyä noin 20-30 minuuttia.
  • Sekoita kukkakaali tämän jälkeen tuorejuuston ja riisietikan kanssa.
  • Halutessasi voit lisätä päälle seesaminsiemeniä.
  • Viipaloi lohi, porkkanat, kurkku ja avokado ohuiksi siivuiksi.
  • Sushien valmistaminen on helpompaa, jos valmistat ne jääpalamuottiin.
  • Jos suojaat jääpalamuotin tuorekelmulla, käy palojen irrottaminen helposti.
  • Muotoile palat haluamasi kokoisiksi ja näköisiksi.
  • Käytä viimeistelyyn: lohta, mangoa, porkkanaa, kurkkua, avokadoa ja soijakastiketta.

 

Vähäkalorinen ruoka, joka sisältää runsaasti kuituja!

Per annos:

  • Kalorit: 508,2 kcal
  • Kuituja (g): 14,6 g
  • Proteiinit (g): 30,5 g
  • Rasvaa (g): 27 g
  • Hiilihydraatit (g): 46,2 g
  • Sokerit (g): 20 g

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Kirjaudu tai Rekisteröidy