• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Ohje suklaiselle mug cakelle, jossa Toffee Fudge -patukkaa

Suklaa mukikakku Toffee Fudgen ohje

Täyttävä välipala tai jälkiruoka, joka sisältää runsaasti proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja kuin perinteinen mukikakku.

Aineosat:

  • 1 banaani
  • 1 rkl maapähkinävoita
  • 1 kananmuna
  • 2 tl Steviaa
  • 2 rkl kaakaota
  • ¼  Nutrilett Toffee Fudge -patukka

Tee näin:

  1. Muusaa banaani ja sekoita se yhdessä maapähkinävoin, kananmunan, Stevian ja kaakaon kanssa
  2. Kaada taikina kahteen mukiin tai kulhoon
  3. Jaa Nutrilett Toffee Fudge -patukka ja paina puolikas taikinan keskelle kuppiin
  4. Kuumenna mikrossa 1 minuutti täydellä
  5. Tarjoillaan heti

Ravintosisältö:

Kalorit: 293,6

Kuidut (g): 8,3

Proteiini (g): 17,8

Rasva (g): 16,5

Hiilihydraatit (g): 26,9

Sokeri (g): 12

Ohje laadittu yhteistyössä Evelina Söderholmin kanssa

Aiheeseen liittyviä artikkeleita