Ruokaohje täytetylle kesäkurpitsalle
Täytetty kesäkurpitsa

Täytetty kesäkurpitsa

28 January 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Ruokaohje täytetylle kesäkurpitsalle

Vähäkalorinen ateria, joka sisältää paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja.

Valmistusaika:

00:10:00

Kcal:

509

Ainesosat:

  • 1 kesäkurpitsa
  • 170 g jauhelihaa, 14 %
  • 60 g kananmunaa
  • 10 g rucolaa
  • 10 g sriracha-kastiketta
  • 1 rkl maustesekoitusta, sokeriton – esimerkiksi grillimaustetta

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 250 asteeseen
  • Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää maustesekoitus. Anna vetäytyä
  • Leikkaa kesäkurpitsa kahtia pituussuunnassa ja poista kurpitsan pehmeä ydin lusikalla
  • Lisää kananmuna jauhelihan joukkoon. Täytä koverretut kurpitsat jauhelihalla.
  • Aseta täytetyt kesäkurpitsat paistoastiaan ja anna kypsyä uunissa 30 minuutin ajan.
  • Tarjoile rucolan ja sriracha-kastikkeen kanssa

Ravintosisältö:

Kalorit: 509

Kuitu (g): 4

Proteiini (g): 47

Rasva (g): 32

Hiilihydraatti (g): 13

Sokeri (g): 11

Ruokaohjeen on laatinut Evelina Söderholm