Täytetty kesäkurpitsa
28 January 2019
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Ruokaohje täytetylle kesäkurpitsalle
Vähäkalorinen ateria, joka sisältää paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja.
Valmistusaika:
00:10:00
Kcal:
509
Ainesosat:
- 1 kesäkurpitsa
- 170 g jauhelihaa, 14 %
- 60 g kananmunaa
- 10 g rucolaa
- 10 g sriracha-kastiketta
- 1 rkl maustesekoitusta, sokeriton – esimerkiksi grillimaustetta
Tee näin:
- Kuumenna uuni 250 asteeseen
- Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää maustesekoitus. Anna vetäytyä
- Leikkaa kesäkurpitsa kahtia pituussuunnassa ja poista kurpitsan pehmeä ydin lusikalla
- Lisää kananmuna jauhelihan joukkoon. Täytä koverretut kurpitsat jauhelihalla.
- Aseta täytetyt kesäkurpitsat paistoastiaan ja anna kypsyä uunissa 30 minuutin ajan.
- Tarjoile rucolan ja sriracha-kastikkeen kanssa
Ravintosisältö:
Kalorit: 509
Kuitu (g): 4
Proteiini (g): 47
Rasva (g): 32
Hiilihydraatti (g): 13
Sokeri (g): 11
Ruokaohjeen on laatinut Evelina Söderholm