Terveellinen korealainen pyttipannu bibimbap
Bibimbap

Bibimbap

10 July 2018

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Bibimbap pyttipannu

Tämä tyypillinen korealainen pyttipannu valmistetaan seesamiöljystä, viherkaalista ja chilistä. Taivaallisen makuinen päivällinen sopii nautittavaksi, kun tavoitteenasi on pudottaa painoa tai pitää se vakaana. Bibimbap on erittäin proteiinipitoinen ja sisältää vain 574 kaloria. Ruokaohje on 2 henkilölle.

Vinkki: Perinteinen korealainen pyttipannu valmistuu, kun käytät ruokaan aikaisemmilta päiviltä jäljelle jääneitä elintarvikkeita.

Erittäin proteiinipitoinen!

Annokset:

2

Kcal:

574

Aineosat:

  • 100 grammaa täysjyväriisiä
  • 2 kananmunaa
  • 15 grammaa seesamiöljyä
  • 2 pientä broilerin fileettä (300 grammaa)
  • 125 grammaa herkkusieniä
  • 10 grammaa kurkkua
  • 1 iso porkkana
  • 30 grammaa viherkaalia
  • 20 grammaa kevätsipulia
  • 2 rkl sriracha kastiketta
  • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 10 grammaa tuoretta chiliä
  • Suolaa ja pippuria

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  • Mausta broilerin fileet kevyesti suolalla ja pippurilla. Käytä broilereita hetken öljyssä paistinpannulla, jonka jälkeen laita fileet uunin kypsymään läpikotaisin 15-20 minuutiksi
  • Keitä täysjyväriisi paketin ohjeiden mukaisesti.
  • Paloittele kaikki vihannekset.
  • Marinoi herkkusienet soijakastikkeessa, ja paista ne sen jälkeen kevyesti paistinpannulla.
  • Paista kananmunat molemmilta puolita keskilämmölle, noin 5 minuuttia.
  • Annostele riisi tarjoilukulhoon ja lisää broileri, kasvikset ja muna riisin päälle.
  • Tarjoile sriracha kastikkeen kanssa. Käytä suolaa ja pippuria tarpeen vaatiessa.

Ravintosisältö:

  • Kalorit: 574 kcal

  • Kuituja (g): 5 g

  • Proteiinit (g): 50 g

  • Rasvaa (g): 19 g

  • Hiilihydraatteja (g): 50 g

    • joista sokereita (g): 8 g