
Raejuustoskonssit
Noin 10 pientä skonssia
Valmistusaineet:
- 150 g mantelijauhoa (tai muuta jauhoa)
- 150 g kaurajauhoa
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 2 rkl Sukrin Goldia
- 1 kananmuna
- 200 g raejuustoa
- 1 dl maitoa
- 50 g voita
- Rouhittuja manteleita
Tee näin:
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen (ylä- ja alavastus päälle).
- Sekoita kuiva-aineet keskenään.
- Lisää raejuusto, kananmunat ja voi sekoittaen. Jos haluat eroon raejuustorakeista, käytä sauvasekoitinta.
- Sekoita kaikki aineet.
- Ota taikinaa käteen ja pyörittele siitä palloja. Jos haluat matalia skonsseja, litistä palloja. Leivonnaiset eivät kohoa kovin paljon.
- Paista n. 20 minuuttia.