Raejuustoskonssit

Noin 10 pientä skonssia

Valmistusaineet:

  • 150 g mantelijauhoa (tai muuta jauhoa)
  • 150 g kaurajauhoa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 rkl Sukrin Goldia
  • 1 kananmuna
  • 200 g raejuustoa
  • 1 dl maitoa
  • 50 g voita
  • Rouhittuja manteleita

Tee näin:

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen (ylä- ja alavastus päälle).
  • Sekoita kuiva-aineet keskenään.
  • Lisää raejuusto, kananmunat ja voi sekoittaen. Jos haluat eroon raejuustorakeista, käytä sauvasekoitinta.
  • Sekoita kaikki aineet.
  • Ota taikinaa käteen ja pyörittele siitä palloja. Jos haluat matalia skonsseja, litistä palloja. Leivonnaiset eivät kohoa kovin paljon.
  • Paista n. 20 minuuttia.