• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Lines

Kaikki hyvä kolmesta tuotesarjasta

Olemme jakaneet tuotteemme kolmeen ryhmään; Get Started, Smart Meals ja Snack Smart. Tämä jako auttaa ymmärtämään milloin ja miten tuotteitamme käytetään. Oikea ruokavalio on tärkeää terveiden elämäntapojen kannalta ja auttaa myös hallitsemaan painoa. Nutrilett auttaa ylläpitämään terveellistä ruokavaliota arjen kiireissä. 

get-started

Näiden tuotteiden kaloripitoisuus on erittäin alhainen. Tuotevalikoimaan kuuluvat pirtelöt ja keitot. Tuotteet on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea uuden terveellisen elämäntavan omaksumiseen ja jotka haluavat pudottaa paljon painoa.
Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia ja kuituja sekä kaikki aterian korvaamiseen tarvittavat vitamiinit.

Tuotteet: pirtelöt ja keitot, noin 120 kcal / annos.


smart-meal

Nämä tuotteet ovat käytännöllisiä ateriankorvikkeita, joilla korvaat yhden tai useamman päivän aterioista. Tuotteet sopivat erityisesti henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoaan muutamia kiloja. Tuotteet ovat kätevä vähäkalorinen ateriavaihtoehto kiireessä tai matkalla.
Ne sisältävät runsaasti proteiinia ja kuituja sekä kaikki aterian korvaamiseen tarvittavat vitamiinit.

Tuotteet : smoothiet ja patukat, noin 200 kcal


smart-snack

Nutrilett Snack Smart -tuotesarjan patukat sopivat nautittavaksi pienenä välipalana tai silloin, kun haluat jotakin hyvää. Patukoiden kalori- ja sokeripitoisuus on alhainen, ja ne sisältävät paljon proteiinia sekä kuituja.


Tuotteet: Snack-patukat, noin 100- 150 kcal